2019-01-20 07:50


A confirmat separarea! Vincenzo: “Nu mai am nicio treabă cu Antonia”

 |  16:13
A confirmat separarea! Vincenzo: “Nu mai am nicio treabă cu Antonia”

“Câinii latră, caravana merge”! Cam aşa e şi în cazul Antoniei şi al lui Alex Velea, care îşi văd liniştiţi de relaţia lor, fără să le pese ce spun apropiaţii. Mai mult, au refuzat să dea vreo declaraţie sau să nege că între ei chiar există mai mult decât o simplă prietenie. De curând, soţul Antoniei, Vincenzo Castellano a făcut prima declaraţie cu privire la relaţia dintre Velea şi Antonia, o mărturisire la care nimeni nu se aştepta.

Alex Velea şi Antonia sunt hotărâţi să ţină încă suspansul cu privire la relaţia dintre ei doi, chiar dacă toată lumea aşteaptă cu sufletul la gură declaraţii din partea lor. Se pare că lucrurile se complică din ce în ce mai tare, iar Alex este la un pas de divorţ. Când vine vorba de Antonia, aceasta  mai e doar pe jumatate soţie cu acte în regulă pentru că soţul ei Vincenzo confirmă faptul că s-a separat de Antonia Întrebat ce crede despre presupusa relaţie a Antoniei cu Alex Velea, Vincenzo a afirmat că nu îi pasă de ceea ce se întâmplă cu sotia lui: Eu nu am nicio treaba cu chestia asta şi nici nu vreau să ştiu, nu e treaba mea. E viaţa ei, ea ştie mai bine! Acum, daca ea îşi face o relaţie, e treaba ei. Nu mai am nicio treabă cu soţia mea, Antonia”, comentează Vincenzo, potrivit cancan.ro. De cealalta parte, lucrurile sunt mai complicate. Se vorbeşte despre divorţ în familia Velea, iar site-ul Cancan.ro scrie că Alex şi soţia lui, Ana, ar fi ajuns deja la un acord în privinţa unui partaj

 

Un cuplu de senzaţie la Miss Models International

 Considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, Antonia se alătură proiectului Miss Models Internaţional şi va cânta pe scena marii finale a concursului organizata la Sibiu pe 12 iulie. Aşa cum era de aşteptat artista va urca pe scenă alături de Alex Velea, ignorând total bârfele legate de relaţia ei cu acesta. Apariţia Antoniei este cu atât mai interesantă cu cât, la randul ei, a lucrat ca model în Statele Unite ale Americii, ţara de unde provine acest concurs de frumuseţe. În ultimii opt ani, finala competiţiei a avut loc la New York, acum fiind pentru prima dată când organizatorii au decis să externalizeze evenimentul, alegând Sibiul ca şi oraş gazdă. Proiectul va promova astfel România şi Sibiul în mod special, ca destinaţie turistică şi culturală la nivel internaţional în Statele Unite ale Americii şi în toate ţările ale căror reprezentante intră în competiţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-04

TAGURI: Vincenzo, castellano, declaratie, confirma despartirea, Antonia, marturisire, relatie, Velea, cainii latra
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...