2019-02-22 03:05


A MURIT actorul Verne TROYER, celebru pentru rolul Mini-Me din seria de filme „Austin POWERS”

 |  10:11
A MURIT actorul Verne TROYER, celebru pentru rolul Mini-Me din seria de filme „Austin POWERS”

Actorul Verne Troyer, cunoscut pentru rolul din filmele seriei „Austin Powers”, a murit sâmbătă, la vârsta de 49 de ani.

Un anunţ a fost publicat pe pagina lui de Facebook: „Cu mare tristeţe şi inimi grele scriem că Verne a murit astăzi. Un om căruia îi păsa. Voia să facă pe toată lumea să zâmbească, să fie fericită şi să râdă. Verne a sperat că a făcut o schimbare în bine cu platfoma pe care a avut-o şi a lucrat încercând să ducă mesajul mai departe”, informează News.ro.

În comunicatul publicat se face referire la depresia de care suferea actorul. „Verne a fost un luptător şi când venea vorba despre propriile lupte. De-a lungul anilor s-a luptat şi a câştigat în mai multe rânduri, dar de data asta a fost prea mult. Depresia şi sinuciderea sunt probleme foarte serioase. Nu poţi şti niciodată ce fel de luptă duce cineva înăuntrul lui”.  

Cauza morţii lui nu a fost făcută publică.

Starul filmelor „Austin Powers”, Mike Myers, a transmis The Hollywood Reporter: „Verne era un profesionist desăvârşit şi un optimist. Este o zi tristă, dar sper că se află într-un loc mai bun. Îi va fi simţită lipsa”.

Troyer a crescut în comunitatea Amish din Michigan şi a devenit celebru graţie rolului Mini-Me din franciza „Austin Powers”. După debutul în serie, în 1999, în „The Spy Who Shagged Me”, el l-a jucat pe Griphook în „Harry Potter and the Sorcerer's Stone” şi pe Coach Punch Cherkov în „The Love Guru”.

Actorul s-a luptat cu dependenţa de alcool, la începutul anilor 2000, iar, recent, cu mai multe probleme de sănătate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-22

TAGURI: verne troyer, mini me, austin powers
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
22 Apr 2018

yah, se pare ca de aceiasi boala, ca Ionela Prodan!
CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
ANONIM
17 Mai 2018

BAI CAMILA! DU-TE-N PIZDA MA-TII CU MESAJELE TALE AIURITOARE! MARS IN PIZDA MA-TII! CE SPUN ARTICOLELE, SI CE ”COMENTEZI” TU! ESTI CRETINA?!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...