2016-10-01 01:08

MONDEN


A pierdut procesul. Adrian Păduraru, nevoit să plătească pensie alimentară

 |  14:14
A pierdut procesul. Adrian Păduraru, nevoit să plătească pensie alimentară

Actorul Adrian Păduraru este nevoit să plătească pensie alimentară copilului pe care acesta nu a vrut să-l recunoască. Acesta a piedut procesul de paternitate intentat de fosta lui iubită, cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu.

S-au judecat ani de zile pentru paternitatea micuțului, iar tribunalul i-a dat câștig de cauză solistei. Cu toate acestea, actorul nu s-a împăcat cu situația și a făcut re curs, fără sorți de izbândă. Silvia Lungeanu a câștigat procesul de paternitate cu actorul, sentința de la sfârșitul anului trecut fiind una definitivă. Astfel, chiar dacă nu a vrut să-și recunoască băiețelul, Andrei Cristian, în vârstă de 6 ani și jumătate, care îi seamănă leit, Adrian Păduraru este obligat să plătească pensie alimentară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2014-02-11

TAGURI: Adrian, paduraru, pierdut, proces, plateasca, pensie, alimentaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Turişti germani transportaţi la un spital din Sibiu cu simptome de toxiinfecţie alimentară Şase turişti germani au ajuns la spital, marţi noapte, cu simptome de toxiinfecţie alimentară,... 28 Sep 2016 | (0)
Decizia instanţei în cazul cererii lui Gregorian Bivolaru de redeschidere a procesului în care e condamnat Tribunalul Sibiu a amânat, miercuri, pentru 17 octombrie, cauza în care liderul MISA, Gregorian... 21 Sep 2016 | (0)