2016-10-23 12:58

MONDEN


A pierdut procesul. Adrian Păduraru, nevoit să plătească pensie alimentară

 |  14:14
A pierdut procesul. Adrian Păduraru, nevoit să plătească pensie alimentară

Actorul Adrian Păduraru este nevoit să plătească pensie alimentară copilului pe care acesta nu a vrut să-l recunoască. Acesta a piedut procesul de paternitate intentat de fosta lui iubită, cântăreaţa de romanţe Silvia Lungeanu.

S-au judecat ani de zile pentru paternitatea micuțului, iar tribunalul i-a dat câștig de cauză solistei. Cu toate acestea, actorul nu s-a împăcat cu situația și a făcut re curs, fără sorți de izbândă. Silvia Lungeanu a câștigat procesul de paternitate cu actorul, sentința de la sfârșitul anului trecut fiind una definitivă. Astfel, chiar dacă nu a vrut să-și recunoască băiețelul, Andrei Cristian, în vârstă de 6 ani și jumătate, care îi seamănă leit, Adrian Păduraru este obligat să plătească pensie alimentară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2014-02-11

TAGURI: Adrian, paduraru, pierdut, proces, plateasca, pensie, alimentaraComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Legea privind combaterea risipei alimentare a fost adoptată, dar este criticată Camera Deputaţilor a adoptat un proiect de lege care prevede combaterea risipei alimentare, prin... 18 Oct 2016 | (0)
CSM solicită Casei Naționale de Pensii o situație privind pensiile magistraților Procurorul Gheorghe Muscalu cere Casei Naționale de Pensii o situație privind pensiile... 06 Oct 2016 | (1)