2019-01-21 13:51


A spulberat un mit! Iulia Vântur: „Salman Khan este un om bun, dar nu sunt iubita lui”

 |  16:14
A spulberat un mit! Iulia Vântur: „Salman Khan este un om bun, dar nu sunt iubita lui”
Livia Lixandru

Iulia Vântur a spulberat un mit! Vedeta tv s-a întors din vacanţa de vis pe care a petrecut-o timp de două luni, în India, ţara de care este iremediabil îndrăgostită. În tot acest timp, presa a făcut numeroase speculaţii pe seama plecării Iuliei Vântur în India, însă aceasta a dorit să clarifice lucrurile şi să spulbere un mit. Mai mult, Iulia Vântur a ţinut să precizeze că nu este iubita lui Salman Khan şi că sunt doar prieteni. De asemenea, Iulia Vântur a vorbit şi despre plecarea ei de la pupitrul ştirilor PRO TV, dar şi despre cum se pregăteşte pentru un nou sezon „Dansez pentru tine”.

„Nu sunt iubita lui Salman Khan”, a declarat Iulia Vântur la „Happy Hour“. „Suntem prieteni. În România crezi că nu ies la picnic cu prietenii mei? Uite, eu cu  Maruţă am ieşit de mai multe ori la masă decât am ieşit cu Salman Khan”, a ţinut ea să precizeze. „Nu m-am mutat în India, nu vedeţi că sunt aici? Ziarele m-au căsătorit de două ori, cu două persoane diferite, apoi au scris că nu mă mai întorc în ţară. Iată că m-am întors. Semnul roşu pe frunte este o binecuvantare pe care o primeşti împreună cu focul, în cadrul unui ritual. Femeile măritate poartă acea bulină roşie pe cărarea părului”, a ţinut vedeta să clarifice articolele care speculau că aceasta ar fi devenit soţia starului de la Bollywood.

A renunţat la ştiri

 

Întrebată ce fel de om este Salman Khan, Iulia a precizat la „Happy Hour”: „Este un om bun, faptele o dovedesc, însă nu-mi permit să vorbesc despre un om care trăieşte în altă ţară. Salman are o fundaţie caritabilă foarte frumoasă, cu care ajută mulţi oameni, le plăteşte operaţiile”.  Despre planurile sale profesionale, Iulia Vântur a anunţat că se pregăteşte de un nou sezon „Dansez pentru tine”, care va începe din toamnă, dar şi că a luat decizia de a renunţa la un alt proiect de suflet, de care s-a despărţit cu mare greutate: „Cu părere de rău a trebuit să renunţ la ceva. Mi-am dat seama în această vacanţă că nu am timp să le fac pe toate, că trebuie să îmi dozez energia. Am renunţat la ceva foarte drag, la Ştiri, a fost o decizie foarte grea, dar pe care în cele din urmă am luat-o. Sunt mulţi ani pe care i-am petrecut la Ştiri şi am foarte mulţi prieteni acolo. Ştirile rămân la capitolul amintiri frumoase, sunt un capitol extraordinar din viaţa mea. Însă din toamnă reîncepem «Dansez pentru tine», urmează să avem şi preselecţii şi voi mai avea alte proiecte despre care voi vorbi la momentul potrivit”, a încheiat Iulia Vântur.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-16

Mai multe imagini:
A spulberat un mit! Iulia Vântur: „Salman Khan este un om bun, dar nu sunt iubita lui”
zoom
A spulberat un mit! Iulia Vântur: „Salman Khan este un om bun, dar nu sunt iubita lui”
zoom

TAGURI: Iulia, vantur, salman khan, mit, spulberat, Dansez, pentru, tine, sezon, nou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...