2019-02-22 12:25


A confirmat! Mariah Carey este însărcinată

 |  17:08
A confirmat! Mariah Carey este însărcinată

Cântăreaţaamericană Mariah Carey a pus capăt speculaţiilor lansate în ultimele luni,confirmând ceea ce presa hollywoodiană consideră a fi "cel mai prostpăstrat secret din industria de divertisment": artista este însărcinată cuprimul ei copil. "Da, sunt însărcinată. E adevărat", a declaratMariah Carey în emisiunea "The Today Show", potrivit popeater.com.Acesta va fi primul copil al cântăreţei americane, în vârstă de 41 de ani, şial soţului ei, producătorul muzical Nick Cannon, în vârstă de 30 de ani."A fost o călătorie lungă. A fost dificil, deoarece am încercat să păstrezsecretul asupra acestei chestiuni care ţine de viaţa mea privată", aadăugat cântăreaţa.

Potrivitzvonurilor recente, Mariah Carey urmează să nască un băieţel, însă aceastăinformaţie nu a fost deocamdată confirmată.

Cuplul aevitat să confirme zvonurile despre o posibilă sarcină, în principal din cauzavârstei artistei. "Motivul pentru care Mariah nu a dorit să spună nimiceste acesta: ea are deja 41 de ani şi este superstiţioasă", a declarat osursă pentru publicaţia HollyBaby.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...