2016-10-24 03:04

MONDEN


A murit soţul Florentinei Opriş: Îmi este tare dor de el!

 |  19:05
A murit soţul Florentinei Opriş: Îmi este tare dor de el!

Fost sportiv de performanţă, Sorin Opriş a pierdut lupta cu boala, lăsându-şi soţia devastată de durere. “Sorin a plecat în ceruri... Îmi este tare dor de el. Doresc să ajungă la Dumnezeu şi să îşi găsească liniştea...”, a scris Florentina Opriş astăzi, pe Facebook. Într-un interviu pe care ni l-a acordat acum doi ani, vedeta Prima TV era îngrijorată de situaţie, însă optimistă cu privire la şansele de însănătoşire ale soţului ei: “Sunt foarte supărată! Soţul meu suferă de o maladie foarte rară, care apare o dată la cinci ani în lume. Şi doctorii sunt uimiţi de cazul lui, mai ales că a fost un om foarte sănătos, sportiv, nu a avut niciodată probleme. I s-a dezvoltat un muşchi în interiorul corpului şi mai grav este că nu prea se poate face nimic. Operaţia este exclusă, pentru că muşchiul acesta anormal este crescut aproape de inimă şi cuprinde o parte din vasele de sânge crescute în jurul ei. Operaţia ar fi foarte riscantă şi medicii nu o recomandă. Încercăm acum mai multe terapii alternative şi ne rugăm la Dumnezeu să trecem cu bine peste şi să se facă bine!".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-29

TAGURI: florentina opris, sorin opris, sot, muritComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ANA
25 Ian 2012

Doamne Dumnezeule....Dumnezeu sa-l odihneasca, iar Florentina sa-si gaseasca linistea. O iubesc si fac sport cu ea la tv. Cred ca e vorba de o mutatie genetica...sa creasca un muschi aproape de inima...Doamne Doamne.... Dondoleante si linistire sufleteasca iti doresc:(.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

A murit Radu Câmpeanu Fostul lider liberal Radu Campeanu a murit, miercuri, la varsta de 94 de... 19 Oct 2016 | (0)
A murit Elisabeth Rațiu Elisabeth Pilkington Rațiu, soția marelui om politic țărănist Ion Rațiu, a murit la Londra,... 19 Oct 2016 | (0)