2018-12-13 08:28


ACTA lui Mihai Trăistariu

 |  15:41
ACTA lui Mihai Trăistariu

Pare greu de crezut, însă în ultima vreme interpretul Mihai Trăistariu a primit numeroase atacuri la adresa sa, lucru care l-a făcut să ia o decizie neaşteptată. Artistul s-a săturat de comentariile răutăcioase, lăsate la articolele postate pe internet, aşa că va depune o petiţie în această privinţă la Guvern.

Cântăreţul este atât de revoltat pe aceste comentarii încât şi-a angajat şi un avocat pentru a avea câştig de cauză. Se pare că este hotărât şi nu vrea să le mai dea oamenilor ocazia de a-şi spune punctul de vedere pe internet. „Pe toţi ne deranjează comentariile care sunt aprobate. Am zis că o să facem cu toţii o cerere la Guvern să le scoată. Acolo oricine îşi bate joc. Sunt lăsate alandala şi, dacă ai un duşman, te-a distrus... Sunt mulţi revoltaţi pentru că nu sunt triate, selectate şi sunt tot felul de înjurături, pornografii“, a declarat Mihai Trăistariu pentru Ziare.com.

Va construi un adăpost pentru câini

Mihai Trăistariu este un mare iubitor al animalelor, al având deja 17 câini şi 33 de pisici de care are grijă. Cântăreţul şi-a propus ca, în acest an, să construiască un adăpost pentru animale cu banii pe care îi va obţine din campania electorală. „Am de gând să cumpăr un teren de vreo 10.000 de metri pătraţi, unde să reuşesc să adun toţi câinii fără stăpân din România. Sunt un mare iubitor de animale. Am deja în grijă 17 câini şi 33 de pisici. Îi cresc de vreo 3-4 ani pe la diverse case, îi alimentez săptămânal cu mâncare“, a povestit el pentru revista "Tango".

 Trăistariu mărturiseşte că ajută câinii maidanezi de câte ori poate, deoarece se întristează atunci când îi vede pe străzi hăituiţi şi flămânzi. „Nu suport să văd un câine pe stradă, slab şi prăpădit, care se uită în ochii mei şi-mi cere, din priviri, mâncare! Decât să-i dau unui om, prefer să-i dau unui animal! Pentru că animalele te iubesc necondiţionat şi nu-ţi fac rău niciodată! Nu ştiu de ce simt aşa! Mă condamn uneori pentru asta! Dacă mi se întâmplă să văd un câine căutând disperat ceva de mâncare, fug repede la colţ, cumpăr juma’ de salam şi i-l fac cadou.M-am îmbolnăvit de dragul animalelor. Am crezut că o să-mi treacă, dar am intrat şi mai rău în povestea asta. Şi-atunci, mi-am propus să ajut cât pot la acest capitol“, s-a destăinuit el.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-29

TAGURI: Traistariu, petitie, Guvern, comentarii, internet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...