2018-12-11 04:29


Actorul Charlie Sheen a recunoscut că e infectat cu HIV

 |  15:55
Actorul Charlie Sheen a recunoscut  că e infectat cu HIV

Vestea despre un star care este infectat cu HIV a apărut săptămâna trecută în tabloidele americane, generând un adevărat "cutremur" la Hollywood şi o abundenţă de zvonuri pe internet despre identitatea actorului în cauză.

Pentru a pune capăt acestor zvonuri, Charlie Sheen a discutat despre diagnosticarea sa cu HIV în   emisiunea de televiziune "Today", în care a acordat un interviu jurnalistului Matt Lauer. Charlie Sheen a fost diagnosticat cu HIV în urmă cu patru ani, în urma unui control medical  .

"Sunt aici pentru a recunoaşte faptul că sunt infectat cu HIV şi pentru că trebuie să pun capăt aici unui val de atacuri violente împotriva mea, ce au la bază jumătăţi vagi de adevăr, şi unor poveşti extrem de dăunătoare, potrivit cărora eu aş pune în pericol sănătatea altor oameni. Acest lucru este departe de adevăr", a declarat starul american. 

Cotidianul Daily Mail a scris, în ediţia de azi, că actorul a devenit tot mai izolat de lumea exterioară în ultimii doi ani, plătind vedete porno pentru a-i ţine companie în timpul unor petreceri în vila sa din Los Angeles, unde prizează cocaină şi urmăreşte continuu vechile sale filme, în urma acestui diagnostic devastator.

În 2010, Charlie Sheen a fost cel mai bine plătit actor de televiziune din lume, câştigând 1,8 milioane de dolari pentru fiecare episod din serialul de comedie "Doi bărbaţi şi jumătate/ Two and a Half Men", în care a interpretat rolul personajului Charlie Harper.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-17

TAGURI: charlie, sheen, HIV
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...