2019-02-20 09:29


Actriţa Carrie Fisher confirmă zvonurile: „John Travolta e homosexual”

 |  19:14
Actriţa Carrie Fisher confirmă zvonurile: „John Travolta e homosexual”

Actriţaamericană Carrie Fisher, cunoscută pentru rolul prinţesei Lia din primele filmeale trilogiei "Războiul stelelor", a declarat într-un interviuacordat în această săptămână că bunul ei prieten actorul John Travolta estehomosexual, informează thesun.co.uk.

Zvonurilepe tema orientării sexuale a actorului circulă de mulţi ani la Hollywood.Avocaţii acestuia au dat în judecată, recent, site-ul Gawker care postase oserie de informaţii despre viaţa personală a actorului american.

Într-uninterviu acordat revistei Advocate, Carrie Fisher a fost întrebată ce crededespre acest incident. "Sentimentele mele faţă de John au fost întotdeaunaaceleaşi, ştim ceea ce este el, dar nu ne pasă de acest lucru. Îmi pare rău căel se simte inconfortabil cu asta", a declarat Carrie Fisher.

Înseptembrie 2009, actriţa a acordat un alt interviu, de această dată publicaţieiOUT, o revistă a comunităţii gay din Statele Unite. Rugată să numească 10lucruri pe care "bărbaţii gay ar trebui să le cunoască despre femeileheterosexuale", unul dintre răspunsurile actriţei Carrie Fisher a fost:"Nu ne pasă că John Travolta e gay".

CarrieFisher pare a avea destulă experienţă în acest domeniu, considerat destul dedelicat chiar şi la Hollywood, după ce soţul ei, Bryan Lourd, a părăsit-o,declarând în mod public că este homosexual.

JohnTravolta este căsătorit, din 1991, cu actriţa Kelly Preston, în vârstă de 48 deani. Ei au devenit din nou părinţi, după ce actriţa a născut, la sfârşitullunii noiembrie, un băieţel care a primit numele de Benjamin. Soţii Travolta,care mai au o fiică, l-au pierdut, anul trecut, pe fiul lor Jett, care a muritîn 2009, la vârsta de 16 ani, din cauza unei "tulburări cerebrale".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-01-21
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...