2019-01-16 16:23


Actriţă celebră, abuzată sexual de o lesbiană când avea doar 10 ani

 |  14:39
Actriţă celebră, abuzată sexual de o lesbiană când avea doar 10 ani

Cunoscută pentru rolurile sale din “Neveste disperate” sau “Betty cea urâtă”, actriţa Vanessa Williams vorbeşte în noul ei volum de memorii, intitulat "You Have No Idea", despre un abuz sexual suferit în copilărie şi despre fotografiile nud care au costat-o titlul de Miss America, în 1984.

Vanessa Williams a făcut să râdă mulţi telespectatori cu apariţiile ei comice din seriale celebre, dar în noul ei volum de memorii, actriţa împărtăşeşte cu admiratorii săi câteva aspecte întunecate şi triste din trecutul ei. În această carte, actriţa americană spune că a fost molestată sexual la vârsta de 10 ani. În timpul unei vizite la o familie de prieteni din California, fiica de 18 ani din acea familie a intrat la ea în cameră şi a abuzat-o sexual.

Williams a ţinut secret acest incident vreme de mulţi ani, iar gravitatea situaţiei nu a afectat-o până când a ajuns studentă. "După acea vizită, am simţit că ceva s-a schimbat în mine. Întotdeauna am fost o fire sfidătoare, dar atunci am devenit şi mai rebelă. Am început să mă îndepărtez de părinţii mei", spune vedeta americană.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-04-27

TAGURI: Vanessa Williams, actrita, abuzata sexual, lesbiana, neveste disperate
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...