2016-10-29 00:49

MONDEN


Adam Sandler, record la nominalizări

 |  13:28

Producătorul, actorul şi scenaristul Adam Sandler a primit 11 nominalizări la Zmeura de Aur, printre care se numără categoriile cel mai prost actor, cea mai proastă actriţă, cel mai prost scenariu şi cel mai prost film, într-o competiţie creată ca o contrapondere la Oscar, unde sunt premiate cele mai bune performanţe.

Comedia "Jack & Jill2, în care Sandler joacă atât un rol de bărbat cât şi un rol de femeie, conduce în topul nominalizărilor cu cele mai proaste filme (12). Comedia "Just Go With It", cu Sandler într-unul din rolurile principale, a obţinut 5 nominalizări, în timp ce pelicula "Bucky Larson: Born to be a Star", pentru care Sandler a scris scenariul, a primit 6 nominalizări.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-02

TAGURI: Adam Sandler, nominalizari, "Jack & Jill2Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ozzy și Jack Osbourne pornesc “În jurul lumii cu Ozzy și Jack” “În jurul lumii cu Ozzy și Jack” este noul serial cu influențe rock & roll. Călatoria lui... 09 Oct 2016 | (0)
Soțul cântăreței Anda Adam, audiat la sediul DIICOT Constanța Sorin Andrei Nicolescu, soțul cântăreței Anda Adam, va fi audiat la sediul DIICOT Constanța,... 19 Oct 2016 | (0)