2018-12-19 06:10


Adele vrea să fie actriţă de film

 |  08:26
Adele vrea să fie actriţă de film

La doar 27 de ani, în plină glorie muzicală, Adele este pe cale să-și facă şi debutul cinematografic în noul film al regizorului Xavier Dolan.

Xavier Dolan pregăteşte un nou film, “The Death And Life Of John F. Donovan”, în distribuţia căruia s-au anunţat deja nume mari ca: Jessica Chastain, care a jucat anterior în “The Martian”, Kit Harrington, cunoscut din serialul  ”Game Of Thrones” sau celebra Susan Sarandon.

E posibil să o vedem şi pe Adele în acest proiect, după cum a declarat pentru postul de radio din Marea Britanie, KISS FM: “Sunt sigură că voi fi criticată pentru asta, dar chiar mi-aş dori să joc, după ce am lucrat cu Xavier. Cu siguranţă, aş accepta să apar în film pentru el (Xavier Dolan).” Transmite Europafm.

Cântăreaţa britanică a lucrat împreună cu Dolan la cel mai recent videoclip al ei, “Hello”, şi s-a declarat foarte mulţumită de felul în care a ieşit, dar mai ales de colaborarea cu regizorul canadian. „Hello” a înregistrat aproape 30 de milioane vizualizări doar în prima zi după lansare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-15

TAGURI: adele, film, xavier dolan, hello, susan sarandon
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...