2016-10-23 21:13

MONDEN


Adele renunţă la muzică pentru o viaţă de familie

 |  17:51
Adele renunţă la muzică pentru o viaţă de familie

Interpreta Adele, în vârstă de 23 de ani, a făcut un anunţ uimitor într-un interviu acordat revistei Vogue, pe a cărei copertă apare în luna martie. Aceasta a decis să facă o pauză de cinci ani de la cariera sa muzicală pentru a se concentra asupra relaţiei sale sentimentale, cel mai important lucru din viaţa sa.

"Sunt într-o pauză de patru sau cinci ani. Dacă muncesc mereu, toate relaţiile se distrug", este de părere Adele.

Cântăreaţa nu ştie ce are de gând să facă în continuare, dar se gândeşte la căsătorie, la copii şi chiar la o grădină de legume. Iar dacă nu ştiaţi care sunt atu-urile sale în ceea ce priveşte dragostea, Adele crede că e o prietenă foarte bună, pentru că îi place să gătească, să râdă şi să facă sex. Asta nu înseamnă că între ea şi partenerul ei nu există certuri, pentru că ea admite că îi place şi puţin piper în relaţie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-17

TAGURI: Adele, retragere, muzică, familie, casatorieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Instanța a amânat procesul în care Victor Ponta contestă retragerea titlului de doctor Curtea de Apel București a amânat, pentru data de 21 octombrie, procesul în care Victor Ponta... 07 Oct 2016 | (0)
Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură Cântărețul Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură pe 2016, pentru crearea unor noi... 13 Oct 2016 | (0)