2019-01-22 06:35


Adelina Pestriţu a devenit ambasador al Agenţiei Naţionale Antidrog

 |  12:17
Adelina Pestriţu a devenit ambasador al Agenţiei Naţionale Antidrog

Adelina Pestriţu a devenit ambasador al Agenţiei Naţionale Antidrog. Adelina Pestriţu a fost surprinsă ieşind din sediul Agenţiei Naţionale Antitrog, alături de colegul ei Christian Sabbagh, prezentatorul Ştirilor Kanal D. În urmă cu ceva timp, Adelina Pestriţu declara că este împotriva drogurilor şi că oricând ar spune oricând NU “vânzătorilor de droguri “. Astfel că, Adelina a decis să devină ambasador al Agenţiei Naţionale Antidrog.

Din aceasta dimineaţă, Adelina Pestriţu a devenit ambasador al Agentiei Naţionale Antidrog. Pe scurt, notorietatea ei a calificat-o pentru a purta mesajele de luptă împotriva acestei probleme cu care se confruntă tânăra generaţie. În cadrul unei ceremonii restrânse, vedeta Kanal D a fost "numită în

Adelina Pestriţu a devenit ambasador al Agenţiei Naţionale Antidrog
zoom
funcţie" chiar de chestorul de poliţie Sorin Oprea. Christian Sabbagh este şi el ambasador al Agenţiei Naţionale Antidrog (A.N.A.). 

În curând, Adelina va participa, în calitate de voluntar antidrog, la toate acţiunile organizate de agenţie, va vorbi cu oamenii, cu tinerii şi le va explica pericolul imens la care se supun consumatorii de droguri. "Trebuie să luptăm împreună pentru a spune NU "vânzătorilor de iluzii". Sunt foarte încântată de această iniţiativă şi sunt sigură că voi face treabă buna şi voi ajuta ca mesajele Agentiei Naţionale Antidrog să ajungă la cât mai mulţi tineri români", a mărturisit Adelina pentru Wowbiz. În Parcul Cişmigiu din Capitală se va desfăşura, în această seară, 24 iulie,  de la 20.30, o ampla acţiune a A.N.A.. În cadrul acesteia, va avea loc un marş şi o comemorare a victimelor drogurilor. Adelina Pestriţu şi Christian Sabbagh vor fi prezenţi la eveniment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-24

TAGURI: Adelina, pestritu, ambasador, agentia, nationala, antidrog, droguri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...