2019-01-23 07:59


Adelina Pestriţu face tratamente pentru a rămâne gravidă

 |  15:46
Adelina Pestriţu face tratamente pentru a rămâne gravidă

În urmă cu câteva săptâmâni, Adelina Pestriţu  a aflat că nu va mai putea să rămână însărcinată, iar acum a hotărât să facă tratamente pentru a-şi îndeplini dorinţa. Mai mult, aceasta a ales deja nume pentru primii doi copii şi este foarte încrezătoare că va trece peste episodul neplăcut din viaţa sa.

 „Eram convinsă că pot face copii pentru că, asemenea oricărei femei, mi-am dezvoltat instinctul matern. De foarte mult timp îmi doream să am copii, îmi doresc în continuare și fac eforturi pentru acest lucru. Îmi doresc să scap de această dramă, pentru că nu e ușor să treci prin așa ceva“, a declarat Adelina Pestriţu marţi, în emisiunea „Răi da' buni“. Vedeta a vorbit cu tristeţe şi durere în suflet despre faptul că nu va putea deveni niciodată mamă. Chiar dacă viaţa ei părea perfectă, această veste a dărâmat-o şi i-a amintit de un episod şi mai urât din viaţa ei. „Am foarte multe lucruri pe care mi le doresc, profesional îmi este bine, sentimental, la fel, sunt mulţumită, însă acum intrăm într-o problemă despre care nu aş vrea să vorbesc la televizor, este foarte intimă, dar pentru că ţin la voi şi sunteţi colegii mei, o să vă spun, deşi îmi este greu să vorbesc despre asta“, a spus Adelina Pestriţu la Kanal D. Avortul pe care l-a suportat în urmă cu câţiva ani a lăsat urme în sănătatea Adelinei Pestriţu. Copilul pe care trebuia să-l aibă cu fostul soţ, Liviu Vârciu, i-a pus viaţa în pericol atunci.

Îi e greu să zâmbească în faţa oamenilor

Adelina este hotărâtă să facă tot ce îi stă în putere pentru a trece peste situaţia dureroasă. „Această veste m-a dărâmat, pentru că îmi doresc foarte mult copii. Mi s-a spus că în urma sarcinii pe care am avut-o sunt foarte afectată şi va fi foarte greu să mai rămân însărcinată, lucru pe care eu mi-l doresc foarte mult. Eu simt că îmi doresc foarte tare şi să mi se ia acest vis este tragic pentru mine. Voi lua tratamente prescrise de domnul doctor. Este ceva care acum doar sper să se întâmple, dacă până acum îl aşteptam. Această problemă sper s-o rezolv în urma unor tratamente nu tocmai plăcute. Ar putea fi dureroase. Mi-e foarte greu. Încerc să-mi fac meseria aşa cum pot mai bine şi încerc să nu întristez şi mai rău oamenii din jurul meu. Aş vrea două fete şi doi băieţi. Zaira a expirat. Raisa şi Ianis. La ceilalţi avem timp“,a mai spus Adelina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639566-08-18

TAGURI: Adelina Pestritu, tratamente, dureroase, sarcina
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...