2017-01-20 22:22

MONDEN


Adelina împlineşte 25 de ani: Regret că nu am încă o familie!

 |  17:29
Adelina împlineşte 25 de ani: Regret că nu am încă o familie!

Adelina Pestritu împlineşte, pe 2 februarie, vârsta „rotundă” de 25 de ani, prilej cu care organizează o petrecere grandioasă, alături de cei mai buni prieteni, printre care şi foarte multe vedete. Prezentatoarea de la Kanal D îl aşteaptă la petrecere şi pe fostul său soţ, Liviu Varciu, deşi nu l-a invitat. Cea mai mare dorinţă a ei este să cunoască un bărbat cu care să întemeieze o familie, în maxim trei ani.

"Am un singur regret, la care mă tot gândesc în aceste zile. Fac 25 de ani şi încă nu mi-am întemeiat o familie, chiar dacă mi-aş fi dorit ca până la această vârstă să o am. N-am găsit încă pe cineva cu care să fac pasul cel mare, dar sunt convinsă că Dumnezeu mi-a pus deoparte ceva doar pentru mine. Vârsta optimă la care aş vrea să fac un copil e 28 de ani. Mai am încă trei ani în care să cunosc un bărbat, să petrecem timp împreună şi să-mi dau seama dacă el e sau nu alesul. Pe Liviu nu l-am invitat la ziua mea, dar nu mi-ar displăcea să-l văd venind, pentru că în acea zi o să uit de toate relele dintre noi”, susţine Adelina.

Ea va purta în Princess două rochii, pe care şi le-a făcut special pentru acest eveniment: „Mi-am făcut rochii pe comandă la două prietene şi de-abia aştept să le port. Din nefericire, joi voi şi munci. Sper doar să fie îngăduitori colegii cu mine şi să-mi dea drumul mai repede".

În aceeaşi zi, Princess Club sărbătoreşte împlinirea a opt ani de existenţă, astfel că, în clubul din Regie, este dublu motiv de petrecere! Au fost invitate zeci de vedete din show-biz-ul autohton, cărora li se va face cinste cu cea mai fină şampanie. Mai mult, pentru că este joi noapte, Princess tine la tradiţie şi organizează de acum cunoscută „Rebelle Fashion Night”, o prezentare de modă cu cele mai tari manechine din Capitală, la care se adauga peste 100 de modele, care se vor distra alături de invitaţii din Princess Club. Cum muzica nu putea lipsi de la o asemenea petrecere de amploare, băieţii de la Fly Project vor susţine un super-concert, joi, 2 februarie, după ora 1.30, în care vor interpreta cele mai noi melodii ale formaţiei, printre care şi hit-ul „Musica”, ajuns până pe primele locuri în topurile radio.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: adelina pestritu, princess, regie, zi de naştereComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image