2018-12-12 09:32


Adina Buzatu, alege identitatea la Feeric Fashion Days

 |  19:55
Adina Buzatu, alege identitatea la Feeric Fashion Days

Cunoscuta stilistă Adina Buzatu îşi prezintă colecţiile pe scena Feeric Fashion Days de la Sibiu.Show-ul de modămasculin va încheia cel mai important festival de creaţie vestimentară şi artă contemporană din România.

Consecvenţa stilului sau inovativ Adina Buzatu nu ezită să-i surprindă pe admiratorii TRENDS by. Adina Buzatu prin fiecare eveniment pe care îl organizează demonstrând că dacă "haina nu-l face pe om", atitudinea este în schimb definitorie! Invitată specială la Feeric Fashion Days 2012, cel mai mare festival de modă din România ce se desfăşoara în această săptămână la Sibiu, cunoscuta stilistă a pus la cale două show-uri spectaculoase pentru ziua de sâmbătă, 30 iunie. Primul se va desfăşura în superba clădire a Primăriei din Sibiu, iar cel de-al doilea în încheierea festivalului, la kilometrul 0 din Piaţa Mică. Modelele vor prezenta cele mai în vogă ţinute create de Adina Buzatu pe muzica interpretată la nai de Nicolae Voiculeţ. "În plină perioadă a globalizării eu aleg identitatea. Eu mă străduiesc să creez o identitate vestimentară fiecărui bărbat prin felul în care poartă ţinutele Adinei Buzatu. Nicolae Voiculet promovează identitatea noastră culturală pe marile scene ale lumii. Când te raportezi la acelaşi sistem de valori, apar întotdeauna şi întâlnirile profesionale. Îi invit aşadar pe toţi cei care sunt la Sibiu sâmbătă aceasta, la ora 21.00 în Piaţa Mică, la un spectacol cu totul aparte!", spune Adina Buzatu.

Sfaturi pentru domnii plinuţi

Stilistul Adina Buzatu are şi câteva sfaturi preţioase pentru domnii care nu au silueta perfectă. În primul rând, sugerează stilistul, nu purtaţi pantaloni cu talie înaltă. Acest tip de croială dă impresia de volum. O variantă ar fi  pantalonul răscroit. "Purtaţi pantaloni cu talia joasă, sub burtă, slim fit. Când spun slim fit nu ma refer la pantalonii mulaţi pe picior, ci la o tăietură care urmăreşte elegant linia piciorului", a precizat Adina Buzatu. Sacoul nu trebuie să fie larg, optaţi pentru sacou croit cu puţin spaţiu în faţă, dar să urmarească linia corpului în zona de subraţ şi lateral. Va creea iluzia că sunteţi mult mai slabi decât in realitate”, spune Aduna Buzatu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639567-04-30

TAGURI: Feeric Fashion Days 2012, Adina Buzatu, festival de moda
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...