2017-01-19 04:20

MONDEN


Adina şi Roxana de la Heaven pentru prima dată în Dubai

 |  13:12
Adina şi Roxana de la Heaven pentru prima dată  în Dubai

Cele doua surori din trupa Heaven, Adina şi Roxana, şi-au luat o săptămână de vacanţă şi au fugit departe de lumina reflectoarelor, tocmai în Dubai.  Interpretele hitului Party au făcut gaşcă cu Lora şi s-au distrat ca fetele în PeninsulaArabia.

Aflate pentru prima data în Dubai, Adina şi Roxana, au vizitat cel mai luxos hotelul din lume, Burj Al Arab, Al Qasr dar şi Hotelul Atlantis, unde se află apartamente subacvatice. Artistele au fost cu adevărat impresionante de acvariile hotelului Atlantis şi de povestea locului, astfel că în fiecare dimineaţă cele doua serveau micul dejun în grădinile impresionante ale hotelului. Au urcat în cea mai înaltă clădire din lume Burj Khalifa la etajul 122 de unde au putut admira Dubaiul în toată splendoarea lui.

Frumoasele românce au avut parte de tratament VIP, fiind aşteptate la aeroport cu foarte multe flori, de doua prietene bune, Lucia şi Magda. Româncele, stabilite în Dubai, le-au ghidat pe cele două fete din trupa Heaven şi le-au arătat frumuseţile locului. "Dubaiul este mirific! Mulţumim doamnei Lucia şi Magdei pentru toate momentele frumoase pe care ni le-au oferit. Am fost impresionate de cultura lor,de arhitectura, de corectitudinea oamenilor şi felul în care ştiu să facă turism şi să-şi respecte turiştii!" a declarat Adina. Întoarse în România de aproximativ doua zile, Adina şi Roxana se pregătesc intens pentru schimbarea showului marca Heaven. Fetele lucrează la o nouă coregrafie pentru single-ul Party şi se pare că au luat în echipă câteva dansatoare profesioniste deoarece în primăvara aceasta  vin cu un nou concept pentru show-urile lor.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-17

TAGURI: Adina, Roxana, Heaven, Dubai, vacanta, hotelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image