2018-12-14 22:24


Adrian Ţuţu a câştigat finala ROMANII AU TALENT

 |  08:24
Adrian Ţuţu a câştigat finala ROMANII AU TALENT

Adrian Ţuţu acâştigat finala concursului "Românii au talent" de la Pro TV.Următoarele locuri în preferinţele spectatorilor au fost ocupate de Narcis IustinIanău şi Valentin Dinu. Vezi mai jos momentele celorlalţi concurenţi dinfinală.

După o finalăincendiară în care toţi concurenţii s-au prezentat admirabil, în urma voturilorpublicului şi după o luptă strânsă, pe primul loc la "Românii au talent" s-aclasat Adrian Ţuţu. Dintre cei 12 finalişti publicul a desemnatun singur câştigător, care a meritat să intre în posesia a 120.000 de euro, peAdrian Ţuţu.

Pe următoarele două locuri în finala "Românii au talent" s-ausituat Narcis Iustin Ianău şi Valentin Dinu, care auimpresionat din nou publicul, telespectatorii şi juriul cu vocile lordeosebite.

"Mă simt foarte emoţionat. Nu mai am cuvinte. Vămulţumesc din tot sufletul. Sper ca toate piesele mele să aibă un mesaj bunpentru voi", a spus emoţionat Adrian Ţuţu, când a aflat că este câştigătoral show-ului "Românii au talent".

Adrian Ţuţu, în vârstă de 19 ani, a venit la preselecţia"Românii au talent" deoarece pe scenă se simte mai aproape depărinţii săi. Este orfan de la o vârstă fragedă. Şi-a pierdut ambii părinţicând nu împlinise 5 ani. O vreme a rămas în grija bunicii iar apoi s-a hotărâtsă ia viaţa în piept şi s-a mutat singur în apartamentul lăsat de părinţii lui.A muncit pe şantier, însă nicio clipă nu a renunţat la pasiunea lui: muzica. Elcrede că pasiunea pentru cântat a moştenit-o şi şi-a descoperit-o la 14 anicând a compus o piesă pentru părinţii lui.

Adrian Ţuţu a trebuit să renunţe la şcoală şi munceşte în diverse locuripentru a putea să se întreţină singur.

De "Românii au talent" a aflat de la un prieten.Nu a stat nicio clipă pe gânduri şi s-a înscris pe site-ul emisiunii. Pe tren acompus şi piesa care l-a făcut vestit: "E evident, românii autalent".

Înainte de finală el spunea: "Acest concurs înseamnăfoarte mult pentru mine fiindcă mi-am dorit tot timpul să cânt şi să fac ceea cesimt, pentru că prin versuri mă descarc, mă regăsesc".

Dacă la preselecţii s-a prezentat cu un imn al emisiunii şial românilor talentaţi, în semifinală, s-a reinventat şi le-a transmisgândurile lui bune tuturor prin mesajul: "Iubiţi-vă părinţii!".

În finală, Adrian Ţuţu a venit pe scena "Românii autalent" cu un nou mesaj pe care l-a transmis tuturor: "Sunt român,deci pot!". Astfel, Adrian Ţuţu a impresionat din nou juriul.

"De când te-am văzut prima oară, mi-a plăcut că iei înserios fenomenul hip-hop, muzică, text, dans şi că îi apropii pe oameni prinmuzică şi nu îi scandalizezi", i-a spus Andra. De altfel, ea a spus că îl vede pe Adrian Ţuţu cape "Eminem al României".

"Te felicit din toată inima. Eşti unul din cei cu şansereale la premiul care e în joc în seara asta", i-a spus şi Mihai Petre.Andi a fost şi el impresionat: "Ai reuşit să transmiţi esenţialul - unmesaj şi o revoltă interioară!".

În finala "Românii au talent" au luptat şi trupaBallance, soţii Luca, Cristina şi Alina, grupul Akikai, Ştefan Florescu, CosminAgache, Rebeca Neacşcu, Valentin Luca şi Medea.

Invitaţii speciali ai finalei "Românii au talent"au fost Loredana şi Damian Draghici, în timp ce gazdele show-ului au fost PavelBartoş şi Smiley

Momentele concurenţilor din concursul "Românii autalent" de la :


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-01-13
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EMILIAN
26 Apr 2011

eu stiu ca era vorba de o emisiune de divertisment,dar daca juriul bloca drumul acestui "talent" in prima faza,eram scutiti de finalul grotesc de aseara.Rusine MIHAI,ANDA,ANDI.
EMILIAN
26 Apr 2011

eu stiu ca era vorba de o emisiune de divertisment,dar daca juriul bloca drumul acestui "talent" in prima faza,eram scutiti de finalul grotesc de aseara.Rusine MIHAI,ANDA,ANDI.
Random imageUltimele stiri


loading...