2017-01-22 14:13

MONDEN


Adriana Agostini a creat rochia pentru Premiile Oscar

 |  13:54
Adriana Agostini a creat rochia pentru Premiile Oscar

Adriana Agostini este singurul designer român a carei creaţie a ajuns să strălucească în lumina reflectoarelor unui eveniment al Academiei Americane de Film, de Oscar. În cadrul unei ceremonii care a avut loc la Los Angeles, românii Radu Corlan şi  senatorul Petru Pop au fost premiaţi cu Scientific and Engineering Award, un trofeu acordat de Academie pentru inovaţiile în domeniul tehnologiei.

Alături de domnul Pop s-a aflat şi soţia acestuia, care a ales să poarte o rochie semnată Adriana Agostini. „Doamna Pop îmi mai vizitase magazinul anterior şi i-au plăcut mult creaţiile mele, aşa că a decis să-mi spună câte ceva despre evenimentul la care urma să participe şi să îmi ceară ajutorul în privinţa outfitului. Doamna a ales una dintre propunerile făcute de mine şi am căzut şi de acord asupra culorii rochiei, un blu-balestra, care se potrivea perfect cu trăsăturile sale. Rezultatul final a fost unul care a satisfăcut-o pe doamna Pop şi lucrul acesta m-a bucurat enom deoarece doamna nu este numai o persoană care acordă mare atenţie felului în care arată, ci şi o pasionată de artă în general. La sosirea acasă, soţii Pop m-au sunat şi mi-au povestit că rochia creată de mine a făcut senzaţie”, povesteşte Adriana Agostini.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

Mai multe imagini:
Adriana Agostini a creat rochia pentru Premiile Oscar
zoom

TAGURI: Adriana_Agostini, Oscar, rochie, Petru_ Pop, creatieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GREG
28 Feb 2012

he-he-he Paul! Nu te bat :), imi imterpasasti opiniile si viziunile :D asupra lumii si frumusetii ei ;)Dar trebuiue sa precizez cceva, fata care ti-o placet tie tare, nu a plecat chiar cu mainile goale, a luat locul 3 in concurs, tot e ceva ..Iar prezentatoarea, care ai fi ales-o tu drept Miss 2008, a fost de fapt(sau este) Miss 2007, . tot o apa si un sapun, o sa-mi zici tu, de fapt asa si este, pana la urma nici un rezultat, Miss Moldova= Miss World, asta nu va fi degraba :(Apropos de cineva mai frumos ca Miss Moldova, cred ca stiu pe cineva :D .Deci sa fie clar. As fi ales-o pe prezentatoare asta daca mi s-ar da de ales.Una din doua. Cea de anul trecut sau cea din anul asta. Evident cea din anul trecut.Asta ce inseamna? Mergem din ce in ce mai rau fratilor..sa facem ceva! (asta nu inseamna ca trebuie sa incepem sa ne machiem cu totii) :Dce zici de fata de langa tine ;DMISS UNIVERSE :D!Nu te limita doar la Moldova;))Succes pentru la anul :)

Adauga un comentariu

Random image