2017-01-19 10:46

MONDEN


Află ce face Răduleasca la Monte Carlo!

 |  21:00
Află ce face Răduleasca la Monte Carlo!

În timp ce mulţi dintre români îşi imaginează că Mihaela Rădulescu stă toată ziua la plajă şi huzureşte pe banii fostului soţ în Monte Carlo, destinaţia preferată a milionarilor din lumea întreagă, diva susţine că acolo munceşte mai mult decât în România.

În vara lui 2009, după un divorţ scandalos de afaceristul Elan Schwartzenberg, Mihaela a părăsit România, motivul principal fiind supărarea pe o anumită parte a presei din România, secondat de dorinţa de a-şi creşte fiul într-o lume civilizată şi mult mai frumoasă decât patria natală. Într-o emisiune de la Antena 3, diva a lămurit pe toată lumea că nu taie frunze la câini în Principat: “Zilele din viața mea aici sunt mult mai pline cu fiul meu. Dimineața ne trezim, facem micul dejun, îl duc la școală. O oră şi jumătate din viața mea e a lui. Când e la școală am și eu timpul meu. Mai scriu la o revistă, două, în România, mai un editorial la care lucrez. Sunt cărțile la care lucrez, am spor la scris. Urmează programul administrativ. Nu am cohorte de cetățeni care să muncească pentru mine. Aici îți plăteșţi singur facturile, mergi singur la cumpărături. Astea sunt lucruri noi în viața mea. În ultimii zece ani nu am fost să plătesc apa sau să fac cumpărăturile. Nu mi-am luat nici până în ziua de azi o bonă, mă mai ajută mama din când în când. Încerc să fiu prezentă cât mai mult în viața fiului meu, la școală. Nu prea ies seara din casă, doar la prânz cu mamele la mese. O altă Mihaela ocupată în România ar fi avut mai puțin timp pentru băiatul ei, aici fiul meu are de câștigat”.

Nu suferă din cauza anonimatului

Mihaela susţine că anonimatul de care se bucură în Monte Carlo îi prieşte de minune şi nu suferă de dorul paparazzilor din ţară, care o vânau la orice pas: “Cele mai multe prietene nu au idee cine sunt eu în țara mea. Eram mama lui Ayan. Copilul meu a fost foarte repede plăcut de ceilalți copii și mame, pentru că este foarte dulce și cuminte și drăguț. A fost invitat repede la zile de joacă și aşa am reușit să îmi fac prietene. Nimeni nu m-a întrebat cu ce mă ocup”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOVAMIZA
15 Sep 2011

Da sigur ca da...Acolo es ti o NIMENI...Aici te rid icau barfele la rang de d iva...Tu nu iti permiti s a ai acolo bona ca nu ai cu ce sa o platesti!!! Es ti o saraca pentru ei...L a Monte Carlo sunt toti m ilionari si cu afaceri... nu amarasteni care scriu carti...si ce carti...abe ratii si cretinatati de o bsedata...nu ajuta la nim ic...deh...curvele nu mun cesc..nici macar cu capul ...Zi o carte a ta de suc cess...Acolo, nu aici...P oti?

Adauga un comentariu

Random image