2017-01-24 03:12


Afla ce parfum isi lanseaza Heidi Klum!

 |  18:45
Afla ce parfum isi lanseaza Heidi Klum!

Topmodelul german Heidi Klum s-a asociat cu grupul Coty Beauty pentru a-şi lansapropriul parfum, "Shine", care va fi disponibil în magazine începânddin luna septembrie. "Heidi are un loc unic pe piaţă. Nu este doar unsupermodel şi o vedetă, ci şi o femeie de afaceri. Este o persoanămultitalentată, iar noi dorim să producem un parfum care să celebreze toateaceste aspecte", a declarat Renato Semerari, vicepreşedintele grupuluiCoty Beauty.

Totodată,Renato Semerari a precizat că grupul pe care îl conduce a ales-o pe Heidi Klumpentru acest proiect deoarece modelul german este apreciat de categorii variatede oameni.

"E ofemeie împlinită şi foarte modernă. Este atât un model, cât şi un antreprenorde succes. Implicarea ei în «Project Runway» i-a oferit şansa de a stabiliconexiuni puternice cu consumatorii", a adăugat Semerari.

HeidiKlum, mamă a patru copii, şi-a lansat recent propria linie vestimentară - WithNew Balance - şi a asigurat designul unei colecţii de articole vestimentarepentru femei însărcinate.

HeidiKlum a fost supranumită "The Body" în lumea modei după ce a apărutpentru prima oară într-o prezentare a casei Victoria's Secret. Din 2002,modelul german este principala prezentatoare a show-ului anual al acestei case,iar în 2009 a făcut din nou senzaţie, apărând pe podiumul de defilare înlenjerie intimă, la doar cinci săptămâni după ce a născut al patrulea copil.

HeidiKlum, căsătorită cu cântăreţul britanic Seal din 2005, a născut, la începutullunii octombrie 2009, cel de-al patrulea copil al său, o fetiţă care a primitnumele de Lou Samuel. Heidi Klum şi Seal mai au doi copii, Henry şi Johan, şi ocresc împreună pe Leni, fetiţa pe care top modelul o are dintr-o relaţieanterioară, cu Flavio Briatore.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-05-16Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image