2017-01-17 09:02

MONDEN


Află ce vedetă face SPA cu vin în Slovacia!

 |  12:14
Află ce vedetă face SPA cu vin în Slovacia!

Valentina Ionescu, cântăreaţa de muzică populară care promovează folclorul românesc în rândul tinerilor prin reinventarea cântecelor clasice, este mare amatoare de schi. Artista este cunoscută pentru pasiunile ei mai puţin obişnuite în rândul solistelor de muzică populară. Pe lângă modă şi gadgeturi de ultima generaţie, Valentina adoră vacanţele în locuri exotice, calde, dar şi în staţiuni unde poate să schieze.

Valentina a plecat, alături de soţul ei şi de băiatul lor, cu maşina, spre Austria. Artista va petrece câteva zile în vestita staţiune Kitzbuhel, destinaţia preferată a bogătaşilor din lumea-ntreagă.

“Abia aştept să îmi pun din nou schiurile în picioare şi să colind toată ziua pârtia Hahnenkamm. Sunt o persoană foarte activă şi nu aş concepe să stau la hotel toată ziua. Oriunde merg, îmi găsesc tot timpul ceva de făcut. Acum, de exemplu, pe lângă schi, o să mă caţăr pe blocuri de gheaţă, o să patinez, o să joc bowling pe gheaţă şi chiar indoor golf, într-o zonă acoperită, ferită de ger”, declară Valentina Ionescu.

Cântăreaţa de muzică populară se va îndrepta apoi, în primele zile din 2012, spre Slovacia, acolo unde îşi va continua aventura de iarnă pe munţii Tatra. Artista are în plan şi o mult-aşteptată sesiune de spa, în stil tradiţional slovac, cu produse din extract de vin vechi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-07-06

TAGURI: valetina ionescu, cătălin botezatu, crăciun, austria, slovacia, vacanţăComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image