2017-01-16 15:17

MONDEN


Află unde se vinde hârtie igienică imprimată cu chipul lui Harry Potter!

 |  18:45
Află unde se vinde hârtie igienică imprimată cu chipul lui Harry Potter!

Un tip de hârtie igienică imprimată cu chipul actorului britanic Daniel Radcliffe, în cel mai celebru rol al său, Harry Potter, a fost lansat în Thailanda.  "Am auzit că există hârtie igienică imprimată cu chipul meu, ceea ce nu este foarte plăcut. Dar n-am văzut-o încă şi nu ştiu dacă este chiar aşa un compliment", a spus Radcliffe, care şi-a exprimat bucuria că chipul lui nu apare şi pe alte lucruri care, de obicei, sunt aruncate la toaletă.

Daniel Radcliffe a câştigat o avere de pe urma seriei de filme "Harry Potter" şi recunoaşte că nu se află în poziţia de a comenta metodele de marketing practicate de producător, Warner Brothers. De-a lungul anilor, au fost lansate diverse produse inspirate de celebra franciză, de la păpuşi şi baghete magice la haine şi jocuri.

Radcliffe a declarat că nu l-ar deranja un joc Lego imprimat cu chipul său, însă hârtia igienică este cu totul altceva.

În 2011, Daniel Radcliffe s-a menţinut pe prima poziţie în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, după ce a câştigat pe parcursul carierei sale circa 51,8 milioane de lire sterline (80 milioane de dolari).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

Mai multe imagini:
Află unde se vinde hârtie igienică imprimată cu chipul lui Harry Potter!
zoom

TAGURI: harry potter, Daniel radcliffe, thailanda, hartie igienicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image