2019-01-22 19:13


Al cincilea divorţ dintre Adriana şi Silviu Prigoană e oficial

 |  17:53
Al cincilea divorţ dintre Adriana şi Silviu Prigoană e oficial

Scandalul soţilor Adriana şi Silviu Prigoană s-a încheiat cu o altă despărţire oficială! Divorţul celor doi s-a pronunţat, ieri, iar dacă e să ne luăm după decizia instanţei, omul de afaceri este cel vinovat de această ruptură. Telenovela dintre Adriana şi Silviu Prigoană pare să fie ajuns la final de această dată, având în vedere vorbele grele pe care ei şi le-au aruncat în ultima vreme, dar şi acuzaţiile pe care şi le-au făcut unul altuia privind modul de creştere a copiilor pe care îi au împreună. În urma verdictului legal dat, minorii vor locui împreună cu prezentatoarea Antenei Stars, iar tatăl acestora va trebui să le achite pensie alimentară.

“Soluţia pe scurt: Admite în parte acţiunea. Declară desfăcută căsătoria părţilor din vina pârâtului. Reclamanta reia numele anterior, de Bahmuţeanu. Stabileşte ca autoritatea părintească cu privire la minori să se exercite de părinţi în comun. Stabileşte la reclamantă locuinţa minorilor. Obligă pârâtul să plătească în favoarea minorilor 33,2% din venitul său net lunar cu caracter permanent, câte 16,6% fiecăruia, cu titlu de pensie de întreţinere începând cu data pronunţării hotărârii până la majoratul fiecărui copil. Obligă pârâtul la sumei de 6.100 lei către reclamantă, cu titlu de cheltuieli de judecată.

Cu drept de apel în termen de 30 de zile de la comunicare, cu depunerea cererii de apel la aceeaşi instanţă. Comunicări legale conform art. 427 al. 2, 927 al. 4 C.p.c. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 27.05.2015”, se arată în decizia instanţei, care a pronunţat, ieri, divorţul celor doi. Astfel, Adriana Bamuţeanu şi Silviu Prigoană şi-au încheiat definitiv socotelile, ei fiind nevoiţi însă să se ocupe amândoi de cei doi copii pe care îi au împreună. Ei s-au acuzat reciproc de educaţia necorespunzătoare a celor mici, însă, instanţa a hotărât ca minorii să locuiască la domiciliul prezentatoarei, iar omul de afaceri să le plătească pensie alimentară.

 

Poveste fără sfârşit?

 

 

Fără îndoială, Adriana şi Silviu Prigoană au reuşit să-i şocheze pe toţi cu numeroasele lor despărţiri şi tot atâtea împăcări. La un moment dat, aceste lucruri au intrat în obişnuinţă, iar în momentul în care ei anunţau că se despart din nou, cei doi erau priviţi cu suspiciune, sau, probabil, telespectatorii, dar şi apropiaţii lor, se aşteptau ca ei să redevină iarăşi un cuplu.

De această dată, însă, lucrurile au luat o altă întorsătură.  Povestea lor pare să se fi încheiat pentru totdeauna. Acum, că al cincilea divorţ dintre ei s-a pronunţat, Adriana va reveni la numele său de familie, Bahmuţeanu, iar Mihai Maximus şi Eduard vor rămâne în grija ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-28

TAGURI: divort, adriana, bahmuteanu, silviu, prigoana, scandal, copii, custodie, instanta, decizie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNA
29 Mai 2015

Tiganiada haznalelor .
Random imageUltimele stiri

loading...