2018-10-18 03:44


Al Bano şi Romina, o iubire sfârşită în mocirlă

 |  21:00
Al Bano şi Romina, o iubire sfârşită în mocirlă

S-au îndrăgostit la prima vedere şi au trăit o poveste de dragoste ca în filme, însă după 29 de ani au hotărât să-şi separe destinele. Dacă totul s-ar fi oprit aici poate că ar fi fost de înţeles, însă Al Bano şi Romina au început un scandal urât, condimentat cu acuzaţii ruşinoase. În timp ce el spune că femeia pe care a iubit-o 29 de ani era o drogată şi de o moralitate îndoielnică, ea îl acuză de violenţă şi de o gelozie dusă la extrem.

Când s-au văzut pentru prima dată, în 1965, la Festivalul de Muzică Uşoară de la San Remo, s-au privit lung, minute în şir, şi au ştiut că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Cinci ani mai târziu s-au căsătorit, deşi mama Rominei s-a opus, deja o actriţă celebră atunci şi bine văzută în lumea bună, cu “un ţărănoi italian cu chitară”. Însă chiar şi aşa, ei s-au iubit din ce în ce mai tare şi au prosperat, mai ales ca şi cuplu pe scenă, cunoscând în anii '70 un succes mondial, mai ales cu piesa “Felicita”. Probabil că nu s-ar fi gândit vreodată că vor ajunge în mocirla în care sunt astăzi, scandal de care tabloidele din Italia profită la maxim. În vârstă de 68 de ani acum, Al Bano aduce acuzaţii urâte la adresa fostei soţii, cuvinte grele care nu ar fi trebuit niciodată să ajungă la tipar. “Când am cunoscut-o pe Romina nu ştiam că ia droguri. Eu am vrut doar să o iubesc şi să o fac să iasă din lumea aia, să o ajut. Romina a învăţat-o şi pe fiica noastră să consume droguri. Mai mult, înainte să dispară de acasă, fosta mea soţie a flirtat cu logodnicul Yleniei. Sunt convins că drogurile mi-au distrus căsnicia!”, a afirmat Al Bano, urmat fiind de Romina care nici ea nu s-a lăsat mai prejos şi a pus paie pe foc: “Când l-am cunoscut, era atât de diferit de ceilalţi bărbaţi şi mi-a atras atenţia imediat. Mi-a trimis sute de trandafiri roşii, a compus cântece pentru mine. Dacă îl contraziceam, se înfuria, începea să urle. Era un dictator. Odată chiar mi-a dat un şut”.

Dispariţia fiicei lor a grăbit divorţul

În 1994, fiica lor Ylenia (foto stânga), în vârstă de 24 de ani atunci, a dispărut fără urmă în timpul unei excursii în New Orleans. După mulţi ani de căutări, nelinişte şi suferinţă, Al Bano şi Romina s-au împăcat cu ideea că nu-şi vor mai vedea niciodată fata, deşi au apărut zeci de speculaţii, între timp, potrivit cărora tânăra ar fi fost văzută în diverse colţuri ale lumii. Cea mai plauzibilă dintre informaţii vine din partea unui bărbat care susţine că pe 6 ianuarie 1994  ar fi văzut o tânără pe malul fluviului Mississippi care s-a aruncat de pe pod, strigând: “Eu aparţin apei!”. Al Bano şi-a recunoscut fiica în această replică pentru că asta spunea de când era copil, de fiecare dată când se arunca în mare. Cinci mai mai târziu, artiştii au divorţat, iar surse din anturajul lor au declarat la vremea aceea că dispariţia Ylenei i-a distrus ca şi cuplu. Mai au încă trei copii: un băiat, Yari (38 de ani) şi două fete, Cristel, de 26 ani, şi Iolanda, de 24 de ani.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-12-07

Mai multe imagini:
Al Bano şi Romina, o iubire sfârşită în mocirlă
zoom
Al Bano şi Romina, o iubire sfârşită în mocirlă
zoom

TAGURI: al bano, romina, iubire, mocirla
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SAVELIV YOANA
01 Apr 2012

imi pare foarte rau pt ce sa intamplat da nu trebuia sa divortati ci sa fiti impreuna pt ceilalti copii
Random imageUltimele stiri


loading...