2017-01-18 01:41

MONDEN


Alec Baldwin a slăbit 13 kg. Vezi de ce boală suferă!

 |  17:32
Alec Baldwin a slăbit 13 kg. Vezi de ce boală suferă!

Actorul american Alec Baldwin a slăbit aproximativ 13,6 kilograme în ultimele patru luni, după ce a fost diagnosticat cu prediabet, în luna mai a anului trecut.

Starul american şi-a schimbat radical obiceiurile alimentare după diagnosticarea acestei afecţiuni, caracterizată prin faptul că pacientul prezintă multe - dar nu toate - dintre criteriile care definesc diabetul. Pacienţii diagnosticaţi cu prediabet sunt susceptibili să dezvolte diabet de tipul 2, informează Mediafax.

"Am renunţat la zahăr. Am slăbit 13,6 kilograme în ultimele patru luni. E uimitor. Fac pilates şi sport, însă nu fac destul de multă yoga aşa cum mi-aş dori. Atunci când sunt ocupat cu filmările şi nu pot să fac sport, trebuie pur şi simplu să mănânc mai puţin. Sunt conştient de acest lucru. Însă zahărul era adevăratul «ucigaş» în cazul meu - el era adevărata problemă", a spus Alec Baldwin într-un interviu acordat publicaţiei Access Hollywood.

Un alt motiv pentru decizia actorului în vârstă de 53 de ani de a adopta un stil de viaţă sănătos este dorinţa lui de a avea copii cu actuala lui parteneră de viaţă, Hilaria Thomas, o expertă în yoga, în vârstă de 27 de ani. Actorul american are deja o fiică, Ireland, în vârstă de 16 ani, cu fosta lui soţie, actriţa Kim Basinger.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Alec Baldwin, slabit, 13 kg, prediabet, boala, kim basingerComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image