2016-10-27 00:31

MONDEN


Alec Baldwin, evacuat din avion

 |  13:54
Alec Baldwin, evacuat din avion

Alec Baldwin, în vârstă de 53 de ani, a trecut printr-un incident penibil. Actorul a fost dat jos dintr-un avion de linie deoarece a continuat să se joace pe telefon, după ce i s-a cerut să închidă aparatul.

Potrivit unui comunicat al companiei, "telefoanele şi alte echipamente electronice pot fi folosite atâta timp cât uşa avionului este deschisă pentru îmbarcare. Dar, din momentul în care uşa se închide şi se aprinde semnalul luminos care solicită legarea centurii de siguranţă, aceste aparate trebuie închise"."Pasagerul a refuzat să-şi închidă telefonul atunci când i s-a cerut acest lucru. S-a ridicat din scaun şi s-a dus cu celularul în toaletă. A trântit uşa în urma lui atât de tare, încât bufnitura s-a auzit până în cabina piloţilor"."Bărbatul a fost extrem de nepoliticos faţă de echipaj, jignind stewarzii şi folosind un limbaj agresiv. Date fiind toate acestea, pasagerul a fost evacuat din avion", scrie în comunicatul citat de .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-25

TAGURI: Alec Baldwin, evacuate, avion, telefon agresivComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

BUCUREȘTI: Două stații de metrou, evacuate din cauza unei sacoșe suspecte E alertă cu bombă la metroul din București. Stațiile de la Eroilor și Unirii 1 au fost... 21 Oct 2016 | (0)
Aterizare de urgență în Canada Un avion al Lufthansa cu 345 de pasageri și 18 membri ai echipajului la bord a efectuat o... 19 Oct 2016 | (0)