2016-10-25 20:37

MONDEN


Alex Velea face show la mare

 |  14:35
Alex Velea  face show la mare

Alex Velea promite să facă un spectacol incendiar vineri seara în Crush Constanţa, începând cu miezul nopţii, unde este special guest.Alex a revenit în atenţia fanilor cu Whisper, un single nou, dublat de un videoclip ce nu trădează stilul caracteristic al artistului: amuzant, dansator şi energic. Şi dacă vineri este invitat Alex Velea, sâmbătă te simţi ca în Las Vegas, deoarece o masă de Blackjack şi mulţi, mulţi bani vor fi atracţia serii. Încearcă-ţi norocul şi poţi fi cel mai bogat jucător în dolari sau în băutura rafinată, Chivas - Crystal. Pentru domnişoare intrarea este liberă, dar şi un cocktail din partea casei, dacă nu întârzie după ora 12:30. Duminică seară, începând cu ora 21:00, programul ţi-l poţi umple cu o seară la Stand Up Comedy, unde veţi gusta cele mai bune glume ale momentului alături de Natanticu şi Neuronu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-09

TAGURI: Alex Velea, show mareComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Comedy Central lansează show-ul „Morr toți dușmanii” Toamna aceasta, ca parte din reînnoirea locală a Comedy Central, care privilegiază producțiile... 16 Oct 2016 | (0)
Prognoza meteo pentru week-end Meteorologii nu vin cu prea bune pentru acest weekend. Desi temperaturile nu mai scad, decat prin... 21 Oct 2016 | (0)