2017-01-24 11:12


Alexandru Constantin a suferit o luxaţie la piciorul stâng

 |  15:54
Alexandru Constantin a suferit o luxaţie la piciorul stâng

Prezentatorul jurnalului Focus Monden de la Prima TV a avut parte de un weekend cu peripeţii, în timp ce se afla într-un sat de munte.

“Am fost plecat două zile într-un sat de munte din judeţul Suceava. Intenţionam să stau mai multe zile dar, din păcate, a trebuit să mă întorc mai repede. Asta pentru că am răbdat de foame, din cauza faptului că, în zonă, magazinele nu erau aprovizionate din pricina zăpezii. Am mâncat doar pâine cu pateu şi cartofi prajiţi....Nici drumul până la casa în care am stat nu a fost usor. A trebuit să  merg, de la gară, pe jos, aproximativ o ora, prin zăpadă. Din cauza drumului accidentat am suferit şi o luxaţie la piciorul stâng.

“A fost o adevarată aventură dar, mă bucur că am călătorit până în acea zona a ţării. A fost pentru prima dată când am vizitat un adevărat sat de munte. M-au impresionat împrejurimirile dar şi oamenii, care sunt deosebiţi. La vară, mă voi reîntoarce acolo” spune Alexandru. Pe Alexandru Constantin îl puteţi urmări prezentând alături de Andreea Fried jurnalul “Focus Monden”, de luni până  joi, la Prima TV.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-06

TAGURI: Alexandru_Constantin, luxatie, picior, sat, munte, foameComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image