2017-01-20 22:19

MONDEN


Alin Oprea, drama din spatele melodiei “Atât de singur”

 |  12:37
Alin Oprea, drama din spatele melodiei “Atât de singur”

Invitat la o emisiune de la Antena2, Alin Oprea a povestit pentru prima dată ce l-a făcut să scrie versurile melodiei "Atât de singur". Melodia are la bază o poveste tristă de dragoste, în care solistul a fost personajul principal.

"Am întâlnit o fată la sfârşitul clasei a X-a, Adina o chema, era din Cluj... Cred că a fost prima mea dragoste, dar nu a fost o dragoste împlinită. Simţeam că asta e tot ce mi-am dorit, aveam senzaţia de suflet pereche.  Am zis să mergem la mare, într-o  tabără, mă gândeam şi să evolueze relaţia, departe de părinţi....Am luat bilete în tabără, cu trenul bineînţeles...Ea urma să urce de la Cluj, iar pe mine mă lua din Câmpia Turzii. M-am urcat în respectivul tren, bucuros să o întâlnesc, am mers în compartimentul în care trebuia să ne întâlnim. Nu a venit....Nu-mi venea să cred că nu a venit...", a povestit Alin. 

Pentru că se simţea trădat şi dezamăgit, cântăreţul a ales să-şi facă de cap şi să profite la maximum de această tabără, în semn de răzbunare. Alin nu a reuşit să termine toată piesa, aşa că s-a dus pentru a-şi găsi linişte de care avea nevoie într-o biserică.  Acolo a avut parte de un moment dramatic. "M-am întâlnit acolo cu mama Adinei, îmbrăcată în negru, de doliu... Se vedea că era distrusă. Am întrebat-o ce s-a întâmplat şi mi-a spus că Adina nu mai e. Era bolnavă de mult şi când a trebuit să plecăm la mare a avut o criză  şi până m-am întors... nu mai era. Imaginaţi-vă ce vinovăţie am simţit eu când m-am gândit ce am făcut două săptămâni la mare şi ea era pe patul de moarte...", a încheiat trist solistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-21

TAGURI: Alin_Oprea, melodie, dramaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image