2018-12-13 19:55


Alina Puşcaş amână botezul fiului ei.Iată când va avea loc evenimentul!

 |  18:44
Alina Puşcaş amână botezul fiului ei.Iată când va avea loc evenimentul!

La sfârşitul lunii august, Alina Puşcaş a trăit unul dintre cele mai importante evenimente din viaţa ei, aducând pe lume primul său copil, care se va numi Alexandru. Deşi, iniţial, se zvonea că botezul băieţelului va avea loc în această lună, iată că vedeta Antenei 1 a luat altă decizie. Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva” şi iubitul ei, medicul stomatolog Mihai Stoenescu, au hotărât ca ceremonia de creştinare a copilului lor să aibă loc la începutul anului viitor. Vestea i-a luat prin surprindere pe apropiaţii acestora, însă cei doi îndrăgostiţi au motive temeinice pentru care şi-au dorit acest lucru.

Fără îndoială, anul acesta a fost unul de bun augur pentru Alina Puşcaş. După ce a trecut printr-un divorţ, vedeta şi-a dorit enorm să întâlnească un bărbat potrivit  alături de care să-şi întemeieze propria familie. Iar în urmă cu câteva luni această dorinţă i s-a împlinit. Ea l-a cunoscut pe medicul Mihai Stoenescu, iar ulterior cei doi au devenit părinţii unui băieţel. Alexandru este numele pe care micuţul îl va purta, ceremonia lui de creştinare urmând să aibă loc la începutul anului viitor. Alina şi Mihai au luat această decizie tocmai pentru a avea la dispoziţie timpul necesar să facă toate pregătirile pe care le presupune un astfel de eveniment. Ei şi-au propus ca la botezul fiului lor să ia parte un număr restrâns de persoane, familiile şi prietenii lor apropiaţi, şi evenimentul să fie unul cât mai discret, ferit de ochii curioşilor.

Alina Puşcaş amână botezul fiului ei.Iată când va avea loc evenimentul!
zoom
„Încă nu ne-am hotărât în privinţa datei botezului, dar sigur nu va avea loc anul acesta. În curând vom intra în postul Crăciunului şi nu mai avem timp pentru organizarea lui”, a declarat Alina Puşcaş pentru ziarul PUTEREA. Atunci când vedeta este ocupată cu filmările show-ului de transformări de la Antena 1, ea nu are nici cea mai mică grijă, căci ştie că acasă are un ajutor de nădejde. Întrucât se află la prima experienţă de mămică, Alina are aproape persoane de la care primeşte tot sprijinul şi sfaturile adecvate. „Mă ajută Mihai, mama lui Mihai şi bona pe care am angajat-o”, ne-a mărturisit vedeta.  

Cu toate că, încă de la puţin timp după naştere, ea a afişat o siluetă impecabilă, Alina are de gând să mai „lucreze” puţin pentru a ajunge la imaginea dorită. Vedeta şi-a reluat antrenamentele la sala de sport, iar până la botezul micuţului său ea are timp să ajungă la greutatea propusă. „Mai am de dat jos un kilogram şi jumătate, care mă cam încurcă (râde), până să ajung la greutatea de dinainte să rămân însărcinată. De două săptămâni însă am reînceput să merg la sală, să trag de fiare şi sper ca, în curând, să revin la forma fizică pe care o aveam înainte.”, ne-a spus Alina.

La un pas de tragedie

Alina Puşcaş amână botezul fiului ei.Iată când va avea loc evenimentul!
zoom
Tragedia petrecută vineri seara în clubul Colectiv din Capitală nu a lăsat-o indiferentă nici pe vedetă. Durerea şi-a pus amprenta pe o ţară întreagă, după ce 32 de persoane s-au stins din viaţă, iar peste 130 de tineri au ajuns pe patul de spital, luptându-se să supravieţuiască. Vedeta şi iubitul ei au fost şi ei tentaţi să ajungă în acest club, însă pe ultima sută de metri cei doi au decis să meargă la aniversarea unei prietene de-a vedetei. Din fericire, decizia le-a salvat viaţa.  „Nu trebuia să ajungem, dar ne gândisem că poate ajungem pe acolo, pentru că auzisem la un post de radio că va avea loc acel concert. Cum Mihai este un mare consumator de muzică rock, a lansat această propunere. Ne-am răzgândit între timp, pentru că a trebuit să ajungem la o aniversare. E inutil să mai spun că am fost şocaţi, ca toată lumea de altfel, când am aflat ce tragedie s-a întâmplat acolo”, a povestit Alina Puşcaş pentru ziarul PUTEREA. Concertul trupei Goodbye to Gravity a fost motivul pentru care mulţi tineri au ales să petreacă pe 30 octombrie în Colectiv, inclusiv artişti. Şi liderul trupei Viţa de Vie, Adrian Despot, a fost prezent pentru a-i susţine pe membrii formaţiei, dar şi pentru că voia să cânte o piesă cu ei. Din păcate, ei nu au mai reuşit să pună în scenă momentul artistic din cauza incendiului devastator care a izbucnit. El a reuşit însă să scape cu viaţă, şi să le dea o mână de ajutor şi altor persoane aflate acolo.  Angajamentele artistice pe care le-a avut organizate, vineri seara, au ţinut-o departe pe Delia de acel club. Artista a mărturisit că şi ea ar fi mers în acel local dacă nu ar fi avut treabă. „Cunoşteam mai mulţi oameni de acolo. Din nefericire nu au supravieţuit toţi, e groaznic. Dacă nu aş fi avut concert e posibil să fi fost şi eu acolo”, a povestit Delia, în cadrul Teledonului „Români Împreună“, de la Antena 1.

Petrecere aniversară discretă

Având în vedere evenimentul tragic şi cele trei zile de doliu naţional, Alina Puşcaş a ales să nu facă prea mare tam-tam cu prilejul aniversării ei, care, a fost pe 2 noiembrie. În locul unei petreceri, vedeta s-a mulţumit cu prezenţa unor persoane apropiate care au ţinut morţiş să-i ureze la mulţi ani şi să fie alături de ea la ceas aniversar.

La împlinirea celor 32 de ani, vedeta a fost răsfăţată de iubitul ei, care, i-a pregătit câteva surprize.

„Nu am sărbătorit pentru că, din păcate, ziua mea s-a suprapus cu o zi de doliu naţional. Am preferat să stăm în linişte şi să luăm masa cu cei mai apropiaţi prieteni, aceasta fiind o masă planificată de Mihai. Din partea lui Mihai am primit două cadouri, unul la ora 00.01 şi un altul, pe seară. Două cadouri speciale, despre care însă nu aş vrea să dau detalii”, ne-a spus Alina Puşcaş.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-05

TAGURI: alina puscas, botez, fiu, relatie
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...