2017-01-24 17:17


Alina Eremia a fost aruncată în aer

 |  13:37
Alina Eremia a fost aruncată în aer

Alina Eremia, protagonista serialului “Pariu cu viaţa” , al cărui episod special de Crăciun va fi difuzat de Pro Tv, în Ajunul Crăciunului, de la 20.30, a împlinit 18 ani şi a petrecut alături de colegii din LaLa Band şi prieteni până la dimineaţă. Încă de la 16 ani Alina se gândeşte cum va arăta majoratul ei însă recunoaşte că petrecerea de sâmbătă seara i-a întrecut aşteptările.

“Au fost peste 40 de invitaţi. Prieteni foarte apropiaţi şi, bineînţeles, colegii mei din “LaLa Band”. Cadourile au fost pe măsură. Se vede că cei care au venit mă cunosc, îmi ştiu gusturile. Am primit o cruciuliţă din argint, un pandativ care avea simbol un sagetator, cutii de bijuterii, accesorii, foarte multe lucruri frumoase”, spune emoţionată Alina.

Surpriza serii a venit de la colegii de trupa care au luat-o pe sus şi au aruncat-o în aer. “De 18 ori! Atât m-au aruncat colegii şi prietenii mei LaLa…A fost foarte distractiv, m-am trezit deodata în aer. Chiar a fost o surpriză trăsnită”, spune interpreta Ioanei Popa din serialul “Pariu cu viaţa”. Şi evident că de la petrecere nu putea să lipsească muzica.

“Am cântat toată seara. Am avut la dispoziţie un microfon, aşa că l-am acaparat şi am făcut ceea ce ştim mai bine: am cântat. Nu o să uit însă niciodată surpriza pe care mi-a pregătit-o echipa de filmare. M-am uitat la filmare şi am retrăit clipa: 18 ani sărbătoriţi pe platourile de filmare. Nici nu mă gândeam la un mod mai plăcut de a-mi petrece ziua”, spune Alina.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-01

TAGURI: Alina Eremia, aruncata, aer, aniversare, cadouriComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image