2016-10-25 18:49

MONDEN


Alina Sorescu cântă colinde

 |  14:15
Alina Sorescu cântă colinde

În preajma sărbătorilor de iarnă, Alina Sorescu s-a gândit să-și facă fanii fericiți, înregistrând un nou colind alături de un cor de copii.Cântăreața a înregistrat colindul “Merci Moș Crăciun!”, compus de Andrei Tudor, alături de corul de copii de la Atelierul de Muzică și Prezență Scenică. ‘Merci, Moș Crăciun!’  este unul dintre cele mai fumoase cântece ale mele. Mi-a transmis energie și căldură încă de când Andrei mi-a propus prima variantă. Am început să lucrăm încă din timpul verii pentru a-l aduce în casele tuturor în luna decembrie. E cu adevărat o mulțumire din partea mea și a copiilor către Moș Crăciun, care nu ne uita în nicio iarnă”, a declarat Alina Sorescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-01

TAGURI: Alina Sorescu, colinde, sarbatori, Mos Craciun, muzicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură Cântărețul Bob Dylan a primit Premiul Nobel pentru Literatură pe 2016, pentru crearea unor noi... 13 Oct 2016 | (0)
Bob Dylan a acceptat Premiul Nobel pentru Literatură Bob Dylan a acceptat premiul Nobel pentru Literatură, care i-a fost acordat în urmă cu o... 21 Oct 2016 | (0)