2018-12-15 09:01


Romaniţa Iovan: Am descoperit elixirul tinereţii!

 |  20:59
Romaniţa Iovan: Am descoperit elixirul tinereţii!

Urmând exemplul japonezelor recunoscute pentru pielea lor de porţelan, peste care parcănu trece timpul, Romaniţa Iovan a început săincludăîn dieta zilnicăsuplimentele alimentare cu colagen, o proteinăfoarte importantăpentru piele şi pentru sănătatea organismului. Creatoarea de modăia şi suplimente care conţin extract din sâmburi de struguri şi ne-a dezvăluit care sunt secretele tonusului sau de invidiat şi alurii de topmodel la cei 47 de ani.

Aspectul fin, mătăsos şi ferm al pielii este dat de colagen, iar Romaniţa a aflat acest lucru şi nu a întârziat săpunăîn aplicare sfaturile japonezilor care insistăcătinereţea pielii este datăde procentul de colagen din structura sa. Şi dacăasiaticii mănâncăla fiecare masăproduse cu un conţinut ridicat de colagen, cum ar fi aripile de rechin, răciturăde porc şi piele de găină, un preparat făcut din colagen extras din oase de pui şi apoi transformat în răciturăşi amestecat cu diverse sortimente de legume, marketate ca specialităţi antiaging, Romaniţa preferăsuplimentele alimentare care conţin colagen. „Iau pastile din colagen, sunt foarte bune pentru piele, încetinesc fenomenul îmbătrânirii prin metode sănătoase, fărăsăintervii chirurgical.

Nu sunt împotriva operaţiilor, dar nu aşvrea să-mi fac vreuna pentru căpânăacum am găsit tot felul de soluţii prin care sămămenţin în formă. Totodată, am descoperit elixirul tinereţii şi sunt foarte fericită. Este vorba despre nişte suplimente alimentare care conţin extract din sâmburi de struguri, cu puternic efect antioxidant”, ne-a declarat creatoarea de modăcare a sărbătorit recent 20 de ani de activitate, lansând colecţia „Alegria”, dar şi produsul aniversar „Little Black Dress”.

„Nu am băut niciodatăcola şi alcool!

Invidiatăpentru formele sale, Romaniţa insistăcănu este nevoie de eforturi supraomeneşti pentru a arăta respectabil şi nici de averi cheltuite în acest sens. Creatoarea susţine cătrebuie respectate doar câteva reguli de bunsimţcare, înainte de frumuseţe, asigurăun trup sănătos. „Mănânc numai carne albă, mult peşte, salate, cât mai puţine grăsimi.

Nu beau cola, nu am băut ni c iodatăşi evit şi alte feluri de băuturi carbogazoase pentru căsunt foarte periculoase pentru sănătate. În schimb, beau foarte multăapăşi refuz categoric alcoolul. Nu am băut niciodatăaltfel de alcool decât câte o gurăde şampanie la ocazii speciale şi nici nu am fumat niciodată!”, ne-a declarat creatoarea. Sportul se aflăla loc de cinste în viaţa Romaniţei şi îl practicăde cel puţin cinci ori pe săptămână. „Sportul e foarte important, te menţine şi psihic, şi fizic. Eu nu fac sport cu aparate, ci cu propria greutate. Am un antrenor care vine la mine acasăşi facem împreunăpilates, fitness şi yoga. Deci, eu întind muşchii şi-i întăresc, nu am nevoie de masămus cul ară”, susţine Romaniţa Iovan.

De ce este bun extractul din sâmburi de struguri:

Este utilizat pentru efectul său puternic antioxidant (mai activ decât vitaminele C şi E);

Asigură nutrişia ţesuturilor prin îmbunătăţirea circulaţiei şi oxigenarea acestora;

Este eficient ca adjuvant în prevenirea şi tratarea varicelor datorită efectelor de stabilizare şi întărire a pereţilor venoşi – reducerea vâscozităţii sângelui şi fragilităţii capilarelor;

Reduce eficient radicalii liberi, prevenind degradarea celulară şi apariţia semnelor bătrâneţii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...