2017-01-17 07:17

MONDEN


„Am zâmbit şi am mers mai departe!”

 |  21:00
„Am zâmbit şi am mers mai departe!”

În timpul mariajului cu Gabriela Cristea, Marcel Toader a fost surprins de paparazzi în compania a numeroase dudui care au afirmat că au trăit poveşti de amor, mai scurte sau mai lungi, cu afaceristul. Prezentatoarea de la Kanal D nu a dat crezare bârfelor şi nici fotografiilor care au făcut turul tabloidelor şi a preferat să-i acorde toată încrederea din lume soţului său.

Cum s-a făcut trecerea de la agitaţie şi emoţii la relaxarea totală de care ai avut parte după încheierea emisiunii „Nora pentru mama”?

Trecerea a fost destul de bruscă şi fără voia mea, dar perioada de relaxare mi-a prins foarte bine. Fiecare dintre noi mai avem nevoie, uneori,să ne tragem sufletul. Am profitat din plin de această perioadă în care am avut libertate totală asupra timpului meu. A rămas o urmă de regret pentru că mi-aş fi dorit să duc show-ul la bun sfârşit. Dar în viaţă nu e mereu cum ne dorim noi. Am trecut însă peste acel moment. Acum aştept cu nerăbdare să încep un nou show, „Draga mea prietenă”, în care cred foarte mult.

Ce-ai făcut în timpul în care ai fost în pauză?

Au fost zile în care m-am relaxat, zile în care am muncit, zile în care nu am făcut nimic; un amalgam de stări. Am mers la piscină,dar am făcut şi curăţenie în sertare, am gătit şi m-am plimbat. M-am întâlnit mai des cu prieteni mai vechi pe care în ultima vreme nu am mai avut timp să-i văd. M-am bucurat de fiecare moment.

Acum revii cu emisiune în direct, cincizile pe săptămână. Care este schimbarea faţă de ce a fost până acum?

Nu a fost dorinţa mea să renunţ atât de brusc. A fost o chestiune conjuncturală. Odată cu emisiunea „Draga mea prietenă” voi avea ceva mai mult timp liber, nu voi mai fi conectată zi-lumină la emisiune. În sfârşit, weekendurile mele vor fi libere. În plus, formatul este cu totul altul, e o emisiune-magazin, cu invitaţi din mai multe domenii, cu informaţii utile şi muzică bună.

Soţul tău s-a bucurat că nu te-a mai împărţit cu telespectatorii?

În orice situaţie ne-am afla, ne facem timp unul pentru celălalt. Atunci când sunt în emisiune, este şi el telespectator, deci este, într-un fel, alături de mine. În perioada aceasta de relaxare, am fost împreună la munte, la mare, am făcut toate lucrurile pe care le fac oamenii în vacanţă. Ne-am bucurat de fiecare moment împreună.

Tabloidele au titrat că soţul tău are o amantă, au apărut şi nişte poze care ar fi vrut să susţină acest lucru. Tu cum ai reacţionat când ai citit asemenea titluri?

Despre acele poze nu am aflat din tabloide, ci chiar de la Marcel. Ştiam care era adevărul, aşa că amândoi am zâmbit şi am mers mai departe. Am deplină încredere în soţul meu. În viaţăai de-a face cu tot felul de oameni, unii cu mintea întreagă, alţii cu mintea rătăcită.

Cum reuşeşti să treci peste momentele grele?

Nu sunt genul care să-şi plângă de milă. Oricât m-ar ajuta cei din jur să mă ridic, puterea mi-o iau tot din mine însămi. Peste momentele cu adevărat dificile am trecut încercând să găsesc resursele în mine, nu în ceilalţi. Nu înseamnă că minimalizez sprijinul prietenilor, apropiaţilor, dar întotdeauna am încercat să mă bazez pe propriile-mi puteri.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image