2016-12-09 19:44

MONDEN


Amalia Enache a străbătut Marocul de la sud la nord

 |  16:11
Amalia Enache a străbătut Marocul de la sud la nord

Ştirista Amalia Enache şi-a petrecut vacanţa de iarnă în Maroc, o ţară pe care a încercat să o cunoască foarte bine şi tocmai de aceea a străbătut-o de la sud la nord. „Marocul e în final pentru mine ca şi amintirea unei porţii de tajin sau cuşcuş, în varianta lor locală: cu zeci de condimente într-o singură porţie, cu amestec de carne ce se topeşte în gură, legume şi prune ori stafide dulci. Odată ce ai înţeles gustul, ţi-e foame mereu să mai iei o porţie. Precum ceramica lor caleidoscop – frumoasă de te-nnebuneşte, n-o uiţi, deşi rămâne acolo, departe”, a mărturisit Amalia. Marrakech a fost următoarea destinaţie în care Amalia s-a oprit. În piaţa Jama el Fna, Amalia s-a bucurat de spectacolul oferit în plină stradă. „Aici toţi saltimbancii lumii par să-şi fi dat întâlnire, de la cei care fac şerpii să danseze, până la cei care încearcă să pescuiască sticle de suc cu o undiţă de care atârnă un covrig”, a povestit prezentatoarea, amuzată. Ea nu a ratat nici Grădina Majorelle şi s-a bucurat de un apus de soare lângă bazinul şi grădinile Menara.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-07-30

TAGURI: Amalia Enache, vacanta, Maroc, serpi, spectacolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Florin Piersic jr revine la TNB in spectacolul de succes ”FREAK SHOW” La final de an, pe 26 decembrie 2016, de la orele 20.00, spectatorii bucureșteni se vor... 04 Dec 2016 | (1)
Patinoar, jucării şi spectacole la Opera Comică pentru Copii Cei mici sunt așteptati, la începutul lunii decembrie, la patinoarul pe care Opera Comică pentru... 27 Noi 2016 | (1)