2017-01-18 01:41

MONDEN


Amalia Enache: “Tabieturile mele de vacanţă sună mai abstract”

 |  21:00
Amalia Enache: “Tabieturile mele de vacanţă sună mai abstract”

Amalia Enache prezintă ştirile orei 22.30, de la PRO TV. Jurnalista face, în fiecare seară, sinteza celor mai importante evenimente ale zilei şi prezintă reperele pentru a doua zi.

În această perioadă, ştirista se pregăteşte pentru o binemeritată vacanţă, pe care o va petrece pe coasta Adriaticii, un loc pe care Amalia îl adoră. “Peste câteva zile o săcălătorescprin Balcani spre coasta Adriaticii.Îmi place mult să călătoresc, să stau de vorbă cu tot felul de oameni, să le ascult poveştile de viaţă, îmi place să dansez, să citesc, să văd filme, să mă plimb, să petrec timp cu prietenii, cam asta îmi place să fac în timpul liber şi mai ales în vacanţe”, povesteşte vedeta tv.

Amalia spune că îi plac vacanţele de cunoaştere şi mai puţin cele de relaxare şi asta pentru că, spune ea, după două-trei zile în care nu face altceva decât să se odihnească, merge în căutare de oameni, locuri şi istorie. Mai mult, aceasta ţine să precizeze că întotdeauna atunci când pleacă în vacanţă, îşi pune foarte puţine lucruri în bagaj şi recunoaşte că acest lucru face parte din tabieturile sale. “Îmi fac un bagaj foarte mic, aproape nesemnificativ. Am învăţat din experienţele de deplasări pentru filmări să-mi iau un strict necesar, să nu mă încarc cu nimic. Pesemne că «tabieturile» mele de vacanţă sună mai abstract: căutarea permanentă, dorinţa să descopăr cât mai multe, să văd cât mai multe, dorul acesta al meu de neprevăzut”, a mai adaugat Amalia Enache.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-04-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

NENEA BRANCOVEANU
15 Aug 2011

..........inseamna ca zia rul PUTEREA este legat d e postul de televiziune PRO TV si amandoua tin d e CEA MAI MARE PUTERE... .. Am inteles cum stau.. .. trebile !!! Din acea sta cauza ma uit si eu c u mai multa atentie la am andoua : ..... ELE STIE CE ZICE SI, ...CE ZICE ELE, ...CHIAR SE FACE.. !!!! Una e sa zica TRI COLORUL lui nea Cornel s i alta sa zica PUTEREA l u` PRO TV...!!!???

Adauga un comentariu

Random image