2017-01-17 04:47

MONDEN


Amalia, stânjenită în prezenţa lui Brigitte

 |  18:45

Prima întâlnire de grad zero între Brigitte, Amalia şi Ilie a  avut loc în urmă cu fix un an şi dacă atunci nici măcar nu s-au salutat, ba chiar s-au aşezat în colţuri opuse ale încăperii unde avea loc respectivul eveniment monden, acum două zile au împărţit acelaşi metru pătrat. Chiar şi aşa, Amaliei nu i-a picat tocmai bine că Ilie a venit însoţit de actuala iubită la evenimentul organizat de ea şi era vizibil deranjată de gestul acestuia.

Încă de când şi-a făcut intrarea în showbiz, la braţul celebrului Ilie Năstase, Brigitte Sfăt a fost acuzată că vrea să o imite pe fosta soţie a tenismanului, Amalia. Până şi presa străină a confundat-o cu distinsa doamnă Năstase, dar asta numai după ce a renunţat la pletele blonde şi la hainele ieftine, demne de “iepuraşii” lui Hugh Hefner. S-a vopsit într-o culoare naturală, precum cea a Amaliei şi a început chiar să împrumute din stilul vestimentar al ultimei femei care a trecut prin viaţa iubitului ei. Brigitte a putut fi văzută în rochii elegante, haine de designer cumpărate pe bani mulţi tocmai de la Paris şi a renunţat la hainele transparente prin care tot poporul îi putea admira silicoanele. În curând, Brigitte Sfăt va renunţa la numele de faţă şi îl va împrumuta, pe durată nedeterminată în acte, pe cel al lui Ilie Năstase. Formând un cuplu solid care se îndreaptă cu paşi repezi spre Starea Civilă, chiar în această vară, din câte se zvoneşte, Brigitte îl urmează credincioasă pe Ilie la mai toate evenimentele mondene şi nici vorbă să rămână acasă, chiar dacă riscă să dea nas în nas cu Amalia, fosta soţie a viitorului ei soţ. Complicată este lumea mondenă, iţele putând fi descurcate doar de către cei în cauză, orice intervenţie exterioară fiind inutilă. Astfel, acum două zile, Amalia a organizat un eveniment în cadrul căruia a prezentat noul echipament al tricolorilor, sponsorizat de Adidas, brand reprezentat de mulţi ani de Ilie Năstase. Aceasta fiind situaţia, lesne de înţeles că de la evenimentul petrecut în mall-ul din Băneasa nu putea lipsi chiar fostul tenisman. Acesta însă, nu a venit singur, ci însoţit de Brigitte, iar situaţia a fost una cât se poate de stânjenitoare pentru Amalia. Pentru toţi trei, momentul întâlnirii a fost unul penibil, însă au încercat să se comporte ca şi cum nimic neobişnuit nu s-ar fi întâmplat. “Nasty” a schimbat câteva replici cu fosta soţie şi păreau că au o relaţie cât se poate de civilizată, apoi s-a retras în zona barului alături de Brigitte.

S-au făcut că plouă

În martie 2011, întâmplarea a făcut ca proaspăt divorţaţii, pe atunci, Ilie şi Amalia Năstase, să fie invitaţi la acelaşi eveniment cu ştaif, inaugurarea magazinului Gucci în România, însă tenismanul nu a venit singur, ci însoţit de iubită. Amalia nu a fost deloc în apele ei şi, cumva jenată de situaţie, s-a retras alături de câţiva prieteni la mare distanţă de porumbeii Ilie şi Brigitte. Atunci, cei trei nici măcar nu s-au salutat, deşi s-au lovit unii de ceilalţi la intrarea în magazin.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-26

TAGURI: amalia nastase, ilie nastase, brigitte sfat, adidas,Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image