2018-11-19 07:45


Amantul Marinei Almăşan: “Ea era femeia de serviciu a lui Socaciu"

 |  19:14
Amantul Marinei Almăşan: “Ea era femeia de serviciu a lui Socaciu"

George Cornu, presupusul amant al vedetei tv Marina Almăşan, a povestit cum a cunoscut-o pe aceasta şi cum vrea să meargă mai departe această relaţie.

"Ne-am văzut la un bal la Timişoara şi nici nu am dat mâna unul cu altul, ea era prezentatoare, eu am donat nişte bani. După două săptămâni m-a sunat şi m-a întrebat dacă nu aş vrea să îi sponsorizez o emisiune de Crăciun. I-am spus că e o perioadă grea şi am stabilit că, dacă o să vin la Bucureşti, o să bem o cafea. Lucru care s-a întâmplat, după un timp, într-un loc public. Mi-a spus că are un salariu mic la TVR şi că trebuie să se ocupe de sponsorizări. I-am oferit o rubrică permanentă în ziarul meu din Severin. Am luat masa, nu ne-am ascuns, s-au apropiat relaţiile între noi şi am devenit prieteni. Am descoperit un om extraordinar, cu principii, care se ocupă de copii, de casă", a dezvăluit George Cornu la "Happy Hour".

Cu toate astea, afaceristul nu are cuvinte frumoase despre fostul soţ al Marinei, Victor Socaciu. "Avea o viaţă formală cu domnul deputat, ea practic era femeia de serviciu a lui Socaciu. El venea acasă să mănânce, să doarmă şi să îi pună hainele la dispoziţie la spălat şi călcat, în rest nu avea nicio treabă, că el era ocupat. Cred că el a folosit serviciile de informare, pentru a asculta telefoanele şi a urmări totul", a spus omul de afaceri.

Avocatei Marinei Almăşan a făcut şi ea o declaraţie şocantă: "Voia să divorţeze de acum 4-5 ani. "Marina a vrut să facă pasul spre divorţ acum patru-cinci ani, dar copilul era prea mic, iar apoi domnul Socaciu s-a îmbolnăvit. A vrut să stea lângă el, poate se vor înţelege apoi, se vor lămuri problemele. Acum, au hotărât să împartă custodia. Cred că sunt un cuplu care a hotărât demult să se despartă", a spus avocata Marinei Almăşan.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-03-01

TAGURI: Marina Almasan, amant, femeie de serviciu, avocata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...