2018-12-18 17:31


Amazon intră în competiție cu Netflix. Miley Cyrus joacă alături de Woody Allen

 |  15:01
Amazon intră în competiție cu Netflix. Miley Cyrus joacă alături de Woody Allen

Gigantul american online Amazon încearcă să prindă din urmă Netflix, prima platformă de internet care produce serialele de succes 'House of Cards' sau 'Orange is the New Black'. Amazon anunțase anul trecut că i-a comandat lui Woody Allen un serial de televiziune, primul al prolificului realizator, care realizează aproximativ un film pe an. Fără să aibă încă titlul stabilit, serialul este "scris și realizat" de Allen iar difuzarea sa este prevăzută să aibă loc la sfârșitul acestui an în SUA, Marea Britanie și Germania.

Pop starul Miley Cyrus va juca în serialul pe care îl pregătește legendarul regizor Woody Allen pentru gigantul american online Amazon.

Fosta vedetă a serialului Disney pentru copii „Hannah Montana”, devenită expertă în arta provocării, va juca în serial alături de regizor, care apare adesea în filmele sale, și de actrița de comedie Elaine May, care a mai jucat în filmul lui Woody Allen "Small Time Crooks" (2010).

Realizatorul în vârstă de 80 de ani "a ales castingul de șase episoade de câte o jumătate de o oră", care îi va aduce pe telespectatori în mijlocul anilor 60", potrivit Agerpres. Filmările vor începe în luna martie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: miley cyrus, woody allen, amazon, netflix, hannah montana, disney
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...