2018-12-16 10:53


Amendate de CNA. OTV şi Realitatea TV au prezentat detaliat crimele de la Cernavodă

 |  19:56
Amendate de CNA. OTV şi Realitatea TV au prezentat detaliat crimele de la Cernavodă

ConsiliulNaţional al Audiovizualului (CNA) a decis marţi să amendeze posturile OTV şiRealitatea TV, cu câte 5.000 de lei, şi să someze Antena 1, Antena 3 şi Kanal Dpentru modul în care au prezentat informaţiile despre crimele de la Cernavodăşi Lugoj în emisiunile lor de ştiri şi dezbatere, informează Mediafax.

Mai multeposturi tv au prezentat detalii privind săvârşirea crimelor de la Cernavodă(numărul de lovituri de cuţit, locurile în care au fost aplicate, unde au fostascunse cadavrele etc.), o declaraţie a suspectului din cadrul anchetei în careacesta relata modul în care a înfăptuit crimele, dar şi detalii privindcadavrul găsit la groapa de gunoi de la Lugoj şi modul în care a fost tranşat.

În cadrulşedinţei, membrul CNA Christian Mititelu a atenţionat asupra faptului căteleviziunile au avut acces la înregistrări din anchetă şi a sugerat căproblema ar trebui discutată cu ministrul de Interne. "Acolo unde s-au datdetalii importante sau demonstraţii privind tehnici criminale, legea esteîncălcată", a spus preşedintele Consiliului, Răsvan Popescu.

În cazulRealitatea TV, Răsvan Popescu a propus primul nivel de amendă, 5.000 de lei, întimp ce Narcisa Iorga a propus amendarea postului cu 15.000 de lei. În urmavotului, propunerea lui Răsvan Popescu - de amendare a postului Realitatea TVcu 5.000 de lei - a întrunit numărul suficient de voturi pentru a putea fiaplicată.

Deasemenea, OTV a fost amendat cu 5.000 de lei, iar posturile Antena 1, Antena 3şi Kanal D au primit somaţie publică.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...