2017-01-25 01:24


Ameninţat cu moartea de soţia lui! Daniel Baldwin divorţează

 |  16:57
Ameninţat cu moartea de soţia lui! Daniel Baldwin divorţează

Actorulamerican Daniel Baldwin a cerut divorţul de soţia lui, Joanne Clare, miercuri,deoarece partenera sa de viaţă l-a ameninţat spunându-i că îl va ucide. Potrivit dailymail.co.uk, Joanne Clare Baldwin a fostarestată miercuri, deoarece a încălcat termenii regimului de eliberare condiţionată,fiind surprinsă de poliţiştii americani conducându-şi automobilul în stare deebrietate.

Joanne Clare, un fost model britanic, în vârstă de 41 deani, se află în prezent într-o închisoare din oraşul Portland, din statulOregon, fără posibilitatea de a fi eliberată pe cauţiune. Tot miercuri, cu doarcâteva ore înainte ca soţia lui să fie arestată, actorul Daniel Baldwin a depusactele de divorţ şi a obţinut un ordin de restricţie temporar, emis pe numelesoţiei sale. Potrivit presei americane, actorul în vârstă de 50 de ani asolicitat acel ordin de restricţie contra soţiei sale deoarece se temea pentrusiguranţa celor două fiice ale cuplului.

Daniel Baldwin susţine că Joanne Clare a venit într-o seară îndormitorul cuplului şi i-a spus că a vizionat un documentar despre femei care şi-auasasinat soţii. "Acum ştiu cum să o fac, înţeleg de ce au făcut-o. Tocmaiai fost avertizat", i-a spus aceasta. În documentele prezentate în faţa justiţieiamericane, actorul susţine că soţia lui l-a lovit de multe ori în trecut, l-aameninţat cu cuţitul şi chiar l-a lovit peste faţă cu un telefon fix. Totodată,el susţine că Joanne consumă atât de mult alcool încât îşi pierde de multe oricunoştinţa. Actorul a primit, totodată, custodia temporară acelor două fiice ale cuplului - Avis Ann, în vârstă de trei ani, şi Finley RaeMartineau, în vârstă de 18 luni.

Daniel şi Joanne s-au cunoscut în 2006, într-o perioadă încare ea era bucătarul-şef al cantinei dintr-un centru de dezintoxicare dinMalibu unde era internat actorul. Daniel Baldwin şi Joanne Clare s-au căsătoritpe 28 iulie 2007.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-03-12Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image