2017-01-22 20:37


Americanu: Aş munci, dar nu mă vrea nimeni!

 |  21:00
Americanu: Aş munci, dar nu mă vrea nimeni!

În 2002, actorul Emil Mitrache a fost distribuit în serialul de comedie „La Bloc”, în care a intrat în pielea personajului Americanu’. Ultimul proiect finalizat a fost “Gaşca”, sitcom în care a jucat sub numele de „Bebe”. Chiar dacă a avut succes pe micul ecran şi producţiile în care a jucat au înregistrat audienţe neaşteptate, actorul a fost nevoit să renunţe la televiziune şi a ales să-şi joace rolul care îi place, acela de tată a doi băieţei. Cu toate astea, Emil vrea să se întoarcă pe micile ecrane, însă toată lumea îi închide uşa în nas.

De mai bine de un an, Americanu’ e şomer şi chiar cu încercările disperate de a reveni în televiziune, toate porţile i s-au închis. Mai mult, acesta a propus chiar propriul proiect, însă şi de această dată a avut ghinion, pentru că nu a prezentat interes pentru nici un producător. “Aştept propuneri, dar nimeni nu m-a căutat să-mi ofere un loc de muncă. Sincer, aş face orice. Aş juca chiar şi în telenovele, dacă mi s-ar propune un rol. Am mers pe la televiziuni cu o propunere pentru o emisiune-concurs, dar nu a interesat pe nimeni. Pentru acest gen de emisiune nu sunt bani, însă pentru reality show-uri de tot felul sunt. În plus, nu mai este nimeni tentat să facă sitcomuri, se axează pe seriale şi alte emisiuni care nu aduc nimic bun, cum ar fi «Serviţi, vă rog», care, după părerea mea, este o tâmpenie. Au invadat televiziunile de emisiuni de divertisment din care nu ai ce să înveţi. Nici măcar filme bune nu se mai fac, sunt atâţia actori buni, dar nu îi cheamă nimeni. Nu poţi face filme doar cu Dragoş Bucur şi Andi Vasluianu. Nu stau acasă pentru că vreau, stau pentru că nu am unde să mă duc. Mi-am dorit mult să petrec timpul cu primul copil, acum s-a născut şi al doilea, dar am nevoie să fac ceva. În acest moment nu mai am nici afacerea cu restaurantul, deci încă trăiesc din rezerve, care într-o zi se vor termina”, ne-a declarat actorul.

Îşi creştinează băieţelul în luna noiembrie

Chiar dacă pe plan profesional lucrurile nu stau deloc bine, Emil Mitrache se bucură din plin de familia sa, care de două săptămâni este mai mare cu un membru. “Băieţelul creşte şi e foarte cuminte. Ne-am gândit să-l botezăm înainte de postul Crăciunului, pe la începutul lunii noiembrie, iar naşii vor fi doi prieteni de-ai noştri. Nu sunt persoane publice”, a mai adăugat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-07-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOVAMIZA
15 Sep 2011

Perfect...Este nevoie de tine...La cules de porumb...la cules strugurii...la cules de cartofi...Mai vrei? Pentru smecheri din acestia...artisti cica...nu avem...poate la Hollywood daca te baga cineva in seama...Stii limba engleza? Atunci apuca-te de altceva...reorienteaza-te...improvizeaza...vino cu alte idei...Pai ce vrei sa vina altul si cu astea...Puturos...lenes.
GO
15 Sep 2011

Sa-l fuck!Somer de lux,sictir bre!

Adauga un comentariu

Random image