2018-10-18 19:25


Amintiri din copilărie cu Paula Chirilă: ”Alegau vecinii după noi să ne bată!”

 |  18:59
Amintiri din copilărie cu Paula Chirilă: ”Alegau vecinii după noi să ne bată!”

Așa mamă, așa fiică! Paula Chirilă își amintește cu drag de perioada copilăriei, și mărturisește că la acea vârstă obișnuia să facă tot felul de năzdrăvănii. Era un copil plin de energie, care nu stătea locului o clipă, iar în privința asta o moștenește și fetița ei, Carla.

“Nu eram un copil cuminte, eram destul de obraznică. Eram băiețoasă, făceam tot felul de obrăznicii, ne duceam la vecini, ne cățăram pe gard, urcam în copaci, furam toate fructele. Alergau după noi, să ne bată. Nu prea mă pedepseau părinții, pentru că nu aflau”, a povestit Paula Chirilă pentru ziarul PUTEREA. Dar, cum așchia nu sare deoparte de trunchi, fetița ei, Carla, îi seamănă foarte mult în acest aspect.

„Fetița mea e destul de războinică, mă moștenește în direcția asta. Taică-său a fost foarte cuminte când era copil, era extrem de studios, stătea în camera lui. Eu, dimpotrivă, nu stăteam nici o secundă, și e clar că mă moștenește la chestia asta.”, a mai spus actrița, prezentă recent la un eveniment desfășurat la Bebe Supermarket din Capitală. Paula a profitat de acest prilej și și-a scos fetita în lume, micuța având ocazia să socializeze și cu alți copii de vedete.

Pentru Paula Chirilă, anul 2016 a început cu un program destul de încărcat. De la actorie, Paula va trece la muzica, căci ea se regăsește printre concurenții noului „Te cunosc de undeva!”. De această dată, rolul ei va fi să intre în pielea unor personaje celebre, și să impresioneze jurații și publicul prin prestația ei artistică. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-19

TAGURI: paula chirila, copilarie, fiica, carla
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...