2017-01-18 16:43

MONDEN


Amy a murit singură, în patul ei. Poliţia londoneză susţine că nu au fost găsite droguri în casa artistei

 |  17:35
Amy a murit singură, în patul ei. Poliţia londoneză susţine că nu au fost găsite droguri în casa artistei
Amy Winehouse a murit singură,sâmbătă, în patul ei, trupul său neînsufleţit fiind găsit după aproximativ şaseore de la deces, a declarat presei britanice agentul de presă al artistei. Primelespeculaţii făcute pe tema cauzei morţii cântăreţei au dat ca sigură o supradozăde droguri, însă poliţia londoneză susţine că în locuinţa vedetei nu au fostgăsite substanţe de acest gen. Ieri se aştepta fixarea datei autopsiei, iarpărinţii lui Amy se grăbeau să pregătească înmormântarea după rit iudaic.

Amy Winehouse "a muritsingură, în patul ei", trupul neînsufleţit al artistei fiind găsit dupămai multe ore de unul dintre agenţii de pază din reşedinţa cântăreţei. înapartamentul ei din nordul Londrei în după-amiaza zilei de sâmbătă, a declaratChris Goodman, agentul de presă al artistei britanice, citat de .Potrivit presei britanice, cântăreaţa în vârstă de 27 de ani, care s-a luptatmult timp cu dependenţa, a murit din cauza unei supradoze de droguri şi dealcool, după o petrecere plină de astfel de excese, în noaptea de vineri spresâmbătă. Însă Chris Goodman, agentul de presă al cântăreţei, susţine că "nu a existat nici o petrecere sălbatică", iar Amy Winehouse şi-a petrecut ultimele ore din viaţă în compania agentuluide pază Andrew Morris, înainte de a merge la culcare, singură,în camera ei. Goodman afirmă că în somn. "În acestmoment, nimeni nu ştie cum a murit. Au existat speculaţii, potrivit cărora eaar fi luat droguri, însă nu putem să spunem nimic până la efectuarea autopsiei.Nu a existat nici o petrecere sălbatică, ea a murit singură, în patul ei",a declarat Chris Goodman. "Amy se afla singură în casa ei,în altă cameră decât aceea în care se afla agentul de pază pe care noi îlangajasem să o supravegheze în ultimii ani. Ea s-a dus îndormitor după ce i-a spus că vrea să doarmă, iar atunci când el a venit să otrezească, a văzut că nu mai respira. A telefonat imediat la numărul deurgenţe. Era extrem de şocat", a adăugat Goodman.

Un control de rutină a arătat că era perfect sănătoasă

Tabloidul susţine că un medic angajat de casa de discuri a cântăreţei a spus că aceastaera perfect sănătoasă, după un control medical de rutină, ce a avut loc încursul zilei de vineri. Totuşi, potrivit tabloidului ,care citează un prieten al artistei, aceasta ar fi cumpărat cocaină, ketaminăşi ecstasy vineri seară, când a ieşit în oraş, şi a consumat alcool, iar opastilă de ecstasy i-a fost probabil fatală. Pe de altă parte, surse dinpoliţia londoneză au declarat pentru Daily Mail că în casa artistei nu au fostgăsite droguri. suferea de emfizem pulmonar, o boală care semanifestă prin dificultăţi în respiraţie. Presa britanică a maiscris că Amy ar fi fost devastată şi de neconsolat după ce a fost părăsită deiubitul ei Reg Traviss, în iunie, chiar înainte ca ea să se interneze într-oclinică de reabilitare. Potrivit Daily Mail, Amy chiar îl ceruse în căsătoriepe Reg, însă acesta o refuzase.

Îngropată dupărit iudaic

Cauza decesului cântăreţei AmyWinehouse nu a fost încă identificată în mod oficial, fiind necesară oexaminare postmortem, a cărei dată urma să fie stabilită ieri. Totodată,părinţii artistei caută să grăbească efectuarea autopsiei, pentru a înmormântacât mai curând trupul neînsufleţit. Familia Winehouse are origini şi religieiudaică, ale cărei rânduieli îi obligă pe apropiaţii rămaşi în viaţă să-şiîngroape morţii în cel târziu 24 de ore.

Cel maifrumos omagiu: vânzările albumelor au crescut

Cel de-aldoilea album al lui Amy Winehouse, “Back To Black”, a pătruns din nou întopuri, la scurt timp după ce vestea tragică a morţii vedetei a făcutînconjorul lumii. Materialul discografic, lansat în 2006 şi produs de MarkRonson, a ajuns pe locul 59 în clasamentul britanic, la doar câteva ore dupăanunţul morţii lui Amy. De asemenea, primul album al cântăreţei, “Frank”,lansat în 2004, se află pe locul 9 în topul iTunes, în timp ce “Back To Black”tronează pe locul întâi în Marea Britanie şi în alte 15 ţări din întreaga lume.În acelaşi timp, fani din lumea întreagă s-au înghesuit să cumpere exemplaredin albumul “Back To Black” şi nu numai, vânzările crescând cu 40%, informeazăDaily Mail.

Fostul soţ al vedetei:„Lacrimile mele nu vor seca niciodată”

Amy a murit singură, în patul ei. Poliţia londoneză susţine că nu au fost găsite droguri în casa artistei
zoom

Blake Fielder-Civil, fostul soţal lui Amy Winehouse, a declarat că nu va putea fi niciodată consolat pentruaceastă pierdere şi că lacrimile lui "nu vor seca niciodată". TheSun informează că Fielder-Civil, aflat în închisoare, a leşinat în după-amiazade sâmbătă, când oficialii acelui penitenciar l-au chemat din celulă pentru a-linforma asupra decesului fostei sale soţii. "Nu voi mai simţi niciodată aceeaşi dragoste pe care am avut-o pentru ea.Toţi cei care ne cunoşteau pe mine şi pe cunoşteau profunzimea iubirii noastre. Nu pot să cred că a murit",a declarat Blake Fielder-Civil.

şi BlakeFielder-Civil s-au căsătorit în 2007 şi au divorţat în anul 2009. Fielder-Civileste logodit în prezent cu Sarah Aspin, cu care are deja un fiu, Jack.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-07-05

Mai multe imagini:
Amy a murit singură, în patul ei. Poliţia londoneză susţine că nu au fost găsite droguri în casa artistei
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image