2016-10-24 15:29

MONDEN


Ana Popescu la New York cu “Bună! Ce faci?”

 |  14:27
Ana Popescu la New York cu “Bună! Ce faci?”

Cu ocazia festivalului de film din New York, organizat la Lincon Center, de catre Institutul Cultural Roman din New York, Ana Popescu a fost prezenta la New Yorkpentru a prezenta filmul  “Bună! Ce Faci?”.

Interpreta personajului Toni a fost vizibil emoţionată de cele întâmplate, deoarece încă o dată, “Bună! Ce faci?” a confirmat la nivel internaţional, impresionând publicul american. Abordarea diferită a regizorului, precum şi jocul actorilor au făcut ca filmul să se diferenţieze clar de celelalte filme prezente în festival. Ana Popescu a fost apreciată pentru talentul şi implicarea ei în acest proiect, actriţa reprezentând filmul lui Alexandru Maftei, a fost din nou ţinta întrebărilor de după terminarea proiecţiei. Importanţa acestui festival, aflat la cea de-a 6 ediţie, creşte de la an la an, tot mai mulţi americani intrând în contact cu filmele româneşti. În ediţia din acest an care tocmai s-a încheiat peste 2700 de persoane au participat la eveniment.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-09-09

TAGURI: Ana Popescu, Buna! Ce faci?, festival, american, publicComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Gabriela Szabo: Am cea mai bună strategie pentru revitalizarea sportului din România Gabriela Szabo, fostă campioană olimpică, şi-a depus, vineri, candidatura pentru preşedinţia... 14 Oct 2016 | (0)
Liviu Dragnea: Sincer vorbind, relaţia cu Victor Ponta este foarte bună Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat sâmbătă seara, în cadrul unei emisiuni la Antena... 23 Oct 2016 | (2)