2016-12-08 22:11

MONDEN


Analia Selis, nevoită să lipsească o oră de la propria nuntă

 |  13:56
Analia Selis, nevoită să lipsească o oră de la propria nuntă

Cântăreaţa Analia Selis locuieşte de sufficient timp în ţara noastră, de aproximativ opt ani, astfel că  a avut ocazia să cunoască numeroase obiceiuri tradiţionale româneşti. Unul dintre acestea este şi furatul miresei, pe care însă, nu-l înţelege.

"Mi s-a părut foarte ciudat obiceiul cu furatul miresei. Nu mi-a plăcut când m-au furat. Mie-mi place să am control, faptul că am lipsit o oră de la nunta mea mi s-a părut o aberaţie. Ştiam că o să mă fure şi nu voiam, m-au furat şi m-am supărat un pic", a declarat Analia Selis pentru Adevărul. Mai mult, Analisa recunoaşte că o altă ciudăţenie o reprezintă darul în bani pe care îl lasă invitaţii mirilor. "Mi se mai pare ciudat să aduci bani la nuntă. La nunta mea mi-aş fi dorit să vină nişte prieteni, dar nu au venit, probabil pentru că nu aveau bani. Un obicei pe care-l îndrăgesc este să dai de băut de ziua ta. E frumos. În Argentina, de ziua noastră, nu dăm nimic. Ni se dă. De obicei, acolo eşti învoit de la muncă, nu lucrezi. Obiceiul acesta de a da de băut de ziua ta am ajuns să-l înţeleg. Îmi place şi colindatul", mai povesteşte Analia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Analia Selis, nunta, obiceiuri, invitati, darComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Tradiții, obiceiuri și superstiții de SFÂNTUL ANDREI Sfântul Andrei este prăznuit de creștinii ortodocși în data de 30 noiembrie. Sărbătoarea... 30 Noi 2016 | (0)
Tradiții și obiceiuri de Moș Nicolae În fiecare an copiii îl așteaptă cu nerăbdare pe Moș Nicolae. Se spune că acesta aduce pe... 05 Dec 2016 | (0)