2017-01-20 15:53

MONDEN


Analia Selis şi-a pus vecinii în cap

 |  21:00
Analia Selis şi-a pus vecinii în cap

Este originară din Tucuman-Argentina şi este căsătorită cu muzicianul Răzvan Suma. Născută în zodia Taurului, Analia Selis mărturiseşte despre ea că este foarte sinceră, sentimentală şi fericită, despre care spune că este o stare obligatorie. Anul acesta a devenit mămică, lucru care i-a schimbat total viaţa. Chiar dacă Analiei i-a mers bine atât pe plan personal, cât şi profesional, interpreta nu a fost scutită de probleme, culmea, provocate chiar de vecinii săi.

În urmă cu aproximativ un an, Analia Selis şi soţul său, Răzvan, au hotărât să repare acoperişul imobilului din bulevardul Regina Maria din Bucureşti, unde locuiesc la ultimul etaj. Cei doi nu au tras de timp. Au stat de vorba cu vecinii, care au fost de acord cu reparaţiile, şi s-au pus pe treabă.

Chiar dacă totul părea simplu, au apărut probleme, iar Analia s-a văzut târâtă prin scandaluri, fără voia ei. Dificultăţile au apărut după finalizarea repa­raţiei, care a avut loc în vara acestui an, când interpreta a fost acuzată că le-ar fi cerut vecinilor de trei ori sume impresionante pentru reparaţiile făcute la acoperiş. Se pare însă că Analia habar nu avea ce au făcut vecinii ei, care au declarat în presă că artista şi soţul său i-au înjurat ca la uşa cortului. Surprinsă de ceea ce a apărut în ziare, artista a acceptat, în cele din urmă, să povestească. „După ce a apărut acest material în presă, telefonul mi-a sunat tot timpul, însă am evitat să vorbesc. Oricum, fetiţa mea doarme, de cele mai multe ori, şi nu pot răspunde mereu la telefon. Nu ştiu de ce au făcut astfel de acuzaţii, habar nu am. Nu m-am certat niciodată cu nimeni; eu şi soţul meu ne-am înţeles întotdeauna bine cu vecinii. Totuşi, am tot primit pe mail mesaje de ameninţare de la vecini, însă am încercat să nu le dau importanţă. Eu îmi văd de treaba mea şi vă spun că nu am replică la cele întâmplate. Sunt oameni care nu vor decât să se afirme şi să ajungă în presă aşa, într-un mod neplăcut. Vreau să se înţeleagă faptul că eu nu m-am certat cu nimeni; sunt departe de aceste acuzaţii“, a declarat în urmă cu ceva timp artista.

Sărbători alături de familie

În prezent lucrurile s-au liniştit, mai ales că Analia este o persoană care face orice să stea departe de scandaluri. Nu a dat curs bârfelor şi a evitat pe cât posibil să mai dea declaraţii prin presă. Cântăreaţa aşteaptă cu nerăbdare Sărbătorile de iarnă, pe care le va petrece, ca întotdeauna, alături de familie. Pregăteşte noi surprize pentru fani şi speră ca anul care vine să fie cel puţin la fel de bun precum cel care se va încheia curând.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Vecini, Analia Selis, conflict, probleme, scandalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image