2019-03-25 07:53


Anamaria Prodan, mesaj emoționant după moartea mamei sale: DRUM BUN, IUBIREA VIEȚII MELE!

 |  22:35
Anamaria Prodan, mesaj emoționant după moartea mamei sale: DRUM BUN, IUBIREA VIEȚII MELE!

Indurerata de disparitia mamei sale, dupa cateva zile in care se afla in coma, Anamaria Prodan a postat pe Facebook un mesaj emotionant, un "Adio" simbolic pe care l-a adresat celei pe care a tinut-o mana pana in ultima clipa.

TU NU AI MURIT! SI NU O VEI FACE VREODATĂ ! TU AI FOST ȘI VEI RĂMÂNE FORȚA VIEȚII MELE!!!TU EȘTI ICOANA VIEȚII MELE! ȘTIU CA ACOLO UNDE AI PLECAT, VEI CONDUCE CORUL ÎNGERILOR IAR VOCEA TA VA RĂSUNA MULT MAI TARE ȘI MAI FRUMOS IN TOT RAIUL ȘI IN INIMA MEA! DRUM BUN IUBIREA VIEȚII MELE!

Și n suflet teama ți va ploua

Prieten drag, tu nu uita …

Speranța moare ultima !

Nu te lasă încovoiat

De drumul greu, întortocheat

Ce soarta ți l așterne n fata

Nu i fa pe plac la șugubeață !

Ridica fruntea către cer

Doar DUMNEZEU nu i efemer

In rest toate sunt trecătoare

Pe a omului vieții cărare!

Om ireprosabil, om pur si minunat, om bun si simplu, om incarcat de daruri. Minune de la Dumnezeu! Ai fost un artist emerit, un om fara egal, de o bunatate si o simplitate incredibila. Ai sadit in inimile romanilor clipe de neuitat si i-ai bucurat ani de zile cu vocea ta inegalabila. Ai avut un har nepereche si ai reusit, astfel, sa faci o intreaga lume sa te iubeasca si sa te respecte. Pentru noi ai fost cea mai buna mama, pentru poporul roman ai fost bun national! In inimile oamenilor, pe care i-ai iubit si bucurat cu vocea ta, nu vei muri niciodata! Ai fost, esti si vei ramane ingerul nostru pazitor! Te iubim si te vom iubi mereu!


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-16

TAGURI: anamaria prodan, ionela prodan, a murit, mesaj, facebook
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...